ubistvo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Kako saznajemo pošto se Zoran u minulom periodu nije javljao a živeo je sam, njegovi prijatelji su rešili da provere šta se sa njim dešava pa su mu otišli u posetu. Po dolasku zatekli su otključana ulazna vrata a po ulasku ugledali su telo.

- Po prijemi da je u kući pronađeno telo urađen je uviđaj po nalogu tužilaštva a telo je poslato na obdukciju, kojom je utvrđeno da se radi o ubistvu, te je započeta istraga. U ovoj fazi istrage suviše je rano pričati o motivu ubistva, ali ono što je sigurno policija polako slaže kockice koje bi trebalo da ih odvede do ubice.  Zoran je inače bio vlasnik pokularnog kafića  koji je dobro radio, ali ga je iz njemu znanog razloga prodao. E sad da li je motiv eventualno pljačka ili je po sredi nešto drugu, istragom se utvrđuje – rekao je izvor.

 Prema nezvaničnim saznanjima ubistvo se kako se sumnja dogodilo za vikend pa zato policija unazad pregledava snimke nadzornih kamera kako bi videla da li je neko nadlegdao kući i ko je sve u nju dolazio.

Izvor je naveo da je tokom uviđaja primečeno da je u kući izvršena premetačna.

- Na prvi pogled izgleda da se radilo pljaki mada postoje indicije da je ubica takvo hteo da zamaskira tragove i policiju odvede na pogrešan trag.  Međutim iako je ubijeni slovio za osobu koja ima novca, on dragocenosti nije držao u kući. Prilog te sumnje da je kako se sumnja posredi  nešto drugo govori način života ubijenog objšnjava izvor.

Prema njegovim navodima, zoran je vodio raskolašni život a ujedno je držao i odgajivačnicu pasa rase Doga i vozio automobil vredan oko 40.000 evra.

- Osim što je Zoran važio za otresitog i pomalo prgavog i neprijatnog čoveka imao je i skrivenu stras a to su žene. On je imao više profila na društvenim mrežama, pod raznim pseudonimima pa je u jenoj grupi otvoreno tražio avanture sa ženama. Iznosio je šta voli i koje prohteve ima. Sumnja se da je tako upoznao više žena a među njima ima i udatih, te se zbog toga ne isključuje mogučnost da je u zločin umešan i neki  ljubomorni suprug. U svakom slučaju istraga ide u više pravaca a te se može u skorije vreme očikivati i prva privođenja – rekao je izvor.

Prema njegovim navodima, nije isključen ni scenario,  da mu je neka od dama došla u posetu a da je usvari to bila maska kako bi mu ubica presudio.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading