SRPSKI DRŽAVLJANIN U ASTRIJI BICIKLOM UMALO UBIO ŽENU Pregazio je pa je ostavio u lokvi krvi a uhapšen je posle pet meseci na osnovu ovih tragova
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 

Teško povređena žena pronađena je u naselju Halajn u Salcburgu bez svesti is a vdiljivom povredom glave. Povređivanje žene je ostala tajna sve dok DNK analizom nije identifikovan 45-godišnji muškarac poreklom iz Srbije.

Naime austrijska policija je tokom rutinske kontrole privela srpskog državljanina koji je ilegalno boravio u Austriji. Pokrenuta je njegova deportacija, zbog čega mu je uzet DNK, kako bi bio identifikovan i nakon toga je utvrđeno da je on pregazio ženu, jer je njegov DNK tokom istrage pronađen na odeći povređene.

Kako izveštavaju austrijski mediji Srbin je kobnog jutra vozio bicikl duž reke i imao je problem sa lancem, a potom je, iz nerazjašnjenog razloga pregazio ženu svojim, kako je navedeno, crvenim biciklom.

Ipak ostaje tajna zašto je Srbin nakon toga pobegao i ostavio nesrećnu ženu u lokvi krvi, a iako se nalazi u pritvoru on i dalje dobija da odgovara na pitanja istražitelja.

 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading