Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Milan Đuričić/Slađana Stepanović

Komšinica Martine P. S. (23) i Lava P. S. (25) kaže da ih je upoznala pre dve godine kada su se doselili u njenu ulicu u Petrovaradinu.

- Često sam viđala Martinu, ali u poslednje vreme nisam. Kada je bila trudna sa drugim detetom delovala je zadovoljno, ali ne oduševljeno kao sve trudnice. Dečaci su bili preslatki. Stariji je imao plave lokne kao anđeo. Mnogo puta sam ih srela i primetila sam da mališani nikada nisu bili veseli i nasmejani kao sva deca. To mi je bilo čudno, ali nisam mogla ništa da je pitam o tome. Ona je sa mnom često ćaskala, ali sve nešto površno i nebitno. Ne mogu da verujem da je mogla da ubije one anđelčiće. Duša mi se cepa - rekla je za Alo jedna baka suzdržavajući se da ne zaplače.

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) su u petak uveče skočili u smrt sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, a nakon toga policija se uputila na adresu njihovog stanovanja.

Tamo su pronašli beživotna njihovih sinova (1 i 3 godine), koje su monstruozni roditelji ubili, a rezultati obdukcije otkriće i na koji način.

Za sada se sumnja da je u pitanju okultizam.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading