Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Piše: Slađana Stepanović

Novi Sad i Srbija zanemeli su nakon jezivog događaja koji se desio u ovom gradu, kada su  supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade sa 17. sprata. Pre ovog užasnog čina, oni su, navodno, ubili su svoja dva sina, starosti  jedne i tri godine. Naš reporter razgovarao je sa je sa rođakom vlasnika kuće u kojoj se odigrao jezivi zločin, a kako kaže, najžalije im je što nisu mogli da pomognu mališanima.

Sestričina vlasnika kuće u kojoj je živela porodica istakla je da je on preminuo u januaru u Švedskoj , a da je ovo dočekao ponovo bi umro.

 - Da je ujak ovo doziveo to bi ga ubilo. Svima nam je preteško jer dečici nismo nikako pomogli - tiho priča rođaka za Alo!

Kako ističe rođaka vlasnika, on će biti sahranjen ovih dana u Novom Sadu.

- Zbog papira, telo nismo mogli ranije da dopremimo. Sahranićemo ga ovih dana - rekla je rođaka vlasnika za Alo!

Podsetimo, bračni par je skočio sa krova šesnaestospratnice u unutrašnji deo zgrade. Soliter sa koga su su Lav i Marija skočili nalazi se na prometnom Bulevaru cara Lazara, prekoputa "Spensa" i "Promenade". Prema rečima stanara solitera, par nije bio poznat u zgradi i niko ih ranije nije video.

Narednog dana, policija je u večernjim satima provalila u njihov stan i zatekla tela dva dečaka, starosti jedne i tri godine. Motivi ovog strašnog zločina ostaju nepoznati, a sumnja se da je u pitanju ritualno ubistvo i samoubistvo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading