Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Piše: Milan Đuričić

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je juče izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece, a komšije su ispričale za Alo! da su ranije viđali Martinu i njenu decu, dok voze bicikl.

- VIđala sam Martinu, dok je bila trudna tada je šetala setala starijeg sina, i nije mi delovala čudno. Od kad je rodila drugu bebu, nisam ih videla pola godine. Stariji dečak je bio prekrasan, imao je lokne, viđala sam ga da vozi biciklić. Zena nije radila, a supruga sam često sretala, nikad se ne bi ni javio, izlazio je sa rancem na leđima. Isao je rano ujutru već na posao. Nisam ih dugo videla, mislila sam da ne žive više ovde - ispričala je komšinica za Alo!

Podsetimo,policija je utvrdila da su tela dece pronađena sinoć tokom uviđaja u Novom Sadu deca supružnika koji su sinoć izvršili samoubistvo skokom sa solitera na Bulevaru cara Lazara br 7.

Oni u ovom trenutku, razmatraju motive ovog zločina, a jedan od pravaca istrage je okultizam.

Na licu mesta u kući u kojoj su supružnici živeli i gde su pronađena tela otkriveni su predmeti i zapisi koji ukazuju da je u pitanju ritualno ubistvo.

Pretpostavlja se da su M.P.S. (23) i L.P.S. (25) nakon što su ubili sopstvenu decu otišli na adresu Bulevar cara Lazara broj 7 i skokom sa krova presudili sebi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading