Dijana Simić
Foto: Alo/Društvene mreže

Rođena i odrasla u Prokuplju, volela je rolere i sanjala o karijeri policijskog inspektora, baš kao njen otac. Njena smrt, koja se dogodila na Božić 2011. godine, i dalje budi pitanja i sumnje.

Dijana je poticala iz srećne porodice, bila je omiljena među prijateljima, volela je rukomet i postizala izuzetne rezultate u sportu. Poznata po svom osmehu i vedrom duhu, Dijana je bila neko ko je uvek stajao u odbranu slabijih i pružao podršku onima kojima je bila potrebna, podseća Informer

Na veče njene smrti, Dijana je izašla u omiljenu diskoteku "Kastelo" sa svojim drugaricama. Nakon što je popila gutljaje pića, Dijana je iznenada pala na pod, a pokušaji pružanja prve pomoći nisu uspeli da joj spasu život. Ubrzo je prevezena u bolnicu gde je, nažalost, proglašena mrtvom.

Nakon obdukcije, uzrok smrti ostao je nepoznat. Čak ni toksikološke analize nisu uspele da otkriju uzrok Dijanine smrti. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora, a majka Dijane je čak sumnjala da je neko sa strane mogao da stavi nešto u Dijanino piće. Međutim, policija nije uspela da pruži odgovarajuće odgovore, a čak ni snimak sa nadzornih kamera nije bio od pomoći, budući da je bio obrisan.

I dalje traže odgovore

Smrt Dijane Simić ostaje nerešena misterija koja i dalje budi sumnje i pitanja. Njena porodica i prijatelji nastavljaju da traže odgovore, dok se javnost pita da li će istina ikada ugledati svetlost dana. Dok se ova tragična priča nastavlja da intrigira javnost, Dijanino sećanje ostaje živo među onima koji su je poznavali i voleli.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading