stefan savić
Foto: Alo/MUP

 Potreseni otac je bio na prepoznavanju, što je uobičajena procedura i kad je video mrtvog Stefana, briznuo je u plač, piše Informer

- Posebno mu je teško pao hematom koji nesrećni mladić ima na glavi - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Podsetimo, Stefan Savić koji je ubijen u nedelju 25. februara u jutarnjim satima, biće sahranjen danas, u 14 časova na groblju u Boleču.

Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

U međuvremenu policija je identifikovala osumnjičene za ovaj zločin. Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading