stefan savić
Foto: Alo/MUP

- Stefan se s jednim od osumnjičenih momaka pre dve godine potukao, a osumnjičeni je izvukao "deblji kraj". U toj tuči, Stefan ga je nezgodno udario u lice i slomio mu vilicu - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, od tada Stefan je izvegavao tog momka i njegovu ekipu, ali u subotu uveče se "namestilo" da se nađu u isto vreme na istom mestu.

- Stefan je i tada želeo da izbegne problem, ali su odbegli momci, navodno, napali druga s kojim je Stefan bio u klubu na Dorćolu. Stefan je uskočio da ga odbrani - kaže izvor i dodaje da je Stefan, videvši nož u rukama napadača počeo da beži niz Dobračinu ulicu, ali su ga oni jurili, sustigli i ubili.

stefan savić

MUP

 

 

 

Napadači su toliko bili krvoločni, da su izboli i momka koji je stao da pomogne Stefanu. reč je o slučajnom prolazniku, koji je video da dvojica tuku jednog, koji leži na asfaltu i ne pruža otpor. Međutim, napadači su i njega teško povredili - podseća naš sagovornik.

stefan savić

MUP

 

 

Da podsetimo, MMA borac koji je ubijen u nedelju 25. februara u jutarnjim satima u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u Boleču. Opelo počinje u 13.30 u crkvi u Boleču.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Vla

27.02.2024 09:57

Kad bi pravosudje funkcionisalo i ubica dobio dozivotnu a pomagaci 40 godina, pitali bi se pre nego ponesu noz sa sobom, da Li da upotrebe ili ne, zakon ne valjda, za nosenje noza pet godina robije, vatrenog oruzja, deset godina, Pa ko voli da rizikuje neka izvoli