policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Leš u poodmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Ođeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa. 

Kako prenose austrijski  mediji ovo je trebalo da bude obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali se, prilikom upada u stan i otkrića leša, situacija promenilka i u istragu je uključeno i odeljenje za ubistva, piše Kurir.

Telo muškarca je pronađeno u kadi, a pored je bila i stolica na kojoj je nesrećnik najverovatnije mučen, jer iako je leš počeo da se rasapda vidljive su brojne povrede. 

Ubice su htele i da sakriju identitet žrtve, zbg čega mu je lice toliko unakaženo i isečeno, a vidljivo je da su uklonjeni i neki delovi kože gde su najverovatnije bile tetovaže koje bi pomogle u identifikaciji, takođe odsečni su mu i svi prsti pa nije moguće utvrđivanje identiteta pomoći otisaka.

- Način egzekucije, ali i otežavanje idnetifikacije ukazuje na balkansku mafiju - rekli su istražitelji za lokalne medije i dodali: 

- Identitet mrtvog čoveka trenutno nije moguće utvrditi, ali DNK će pomoći u tome. Pretpostavlja se da je ubijeni srpski državljanin, jer prema informacijama dobijenim od stanara zgrade postoje ozbiljne indicije za to. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading