Ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija/Printscreen

Milan Knežević (28) ubijen je 17. februara kada mu je osumnjičeni Đorđe P. (32) nožem naneo teške telesne povrede usled kojih je preminuo, tom prilikom njegov prijatelj V. S. je lakše povređen.

Podsetimo, sumnja se da je Đorđe P. u društvu jo jedne NN osobe u noći između petka i subote na uglu ulica Ustaničke i Grčić Milenka nakon kraće svađe sa Kneževićem izvadio je nož i zadao mu ubode u grudi i stomak, gde mu je naneo teške telesne povrede opasne po život. Tom prilikom izboden je i Kneževićev drug V. S. koji je prošao sa lakšim povredama. Nakon ubadanja osumnjičeni su pobegli, a pripadnici MUP uhapsili su Đorđa P. u iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenog Kneževića koji je odranije poznat policiji i kriminalnim radnjama.

- Milan je tragično izgubio život 17. febuara 2024. godine. Sahrana će se održati u sredu na Mokroluškom groblju u Beogradu, s početkom opela u 12 sati - piše u čitulji koju potpisuje porodica u jednim dnevnim novinama.

Nakon toga su se nizale umrlice ožalošćene porodice.

- Poslednji pozdrav, dušo tetkina... Poslednji pozdrav dragom i nikad prežaljenom bratu - pišeu u ostalim čituljama.

Inače, kako smo ranije preneli osumnjičeni Đorđe P. se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo pritvor u trajanju do 30 dana, a njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda.

Sumnja se da je motiv ovog ubistva droga i neki neraščišćeni računi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading