Mika Aleksić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Miroslav Mika Aleksić ima ozbiljne zdravstvene probleme, pa bi, prema najavama, današnje suđenje u Višem sudu u Beogradu trebalo da se odloži - pišu Novosti!

Kako saznaju Novosti, Aleksić je u proteklom periodu imao dve vrlo ozbiljne operacije u stomaku. Prva u decembru nije bila planirana, ali mu je pozlilo, pa je hitno završio u bolnici na operacionom stolu. Zbog te intervencije odložena je druga operacija zakazana krajem decembra, jer se Aleksić nije baš najbolje oporavljao i organizam mu je bio toliko iscrpljen da lekari nisu smeli ponovo da ga operišu. Ipak, ta druga hirurška intervencija urađena je u januaru.

Posle ovih operacija rezultati mu nisu baš najbolji. Vlasnik nekadašnjeg dramskog studija "Stvar srca" ima jake bolove u stomaku i stanje mu je promenljivo, kako koji dan.

Aleksićev advokat Zoran Jakovljević porvrdio je Novostima da njegov banjenik trenutno nije dobrog zdravlja i da će se zbog toga suđenje odložiti.

- Već sam nosio sudiji deo dokumentacije, a danas ću mu dostaviti celokupnu i da dobijemo nove termine za sledeće glavne pretrese. Mika još nije u stanju da dođe u sud i prati suđenje. Nadamo se da će se oporaviti, pa da nastavimo - rekao nam je Jakovljević.

Inače, tokom sudskog procesa do sada je Aleksić izneo detaljnu odbranu po svakoj tački optužnice i saslušano je pet od sedam devojaka, koje su ga prijavile za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Na narednim pretresima iskaze treba da daju oštećene glumica Iva Ilinčić i Jefimija Vujović. Nakon toga sledi ispitivanje svedoka, a na kraju i veštaka.

(Novosti)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading