Pedofil Novi Pazar
Foto: Printscreen/Printscreen

Stravično! Muškarac N. D. (45) iz okoline Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku (13) primoravao na bludne radnje i sve to snimao i fotografisao telefonom!  Navodno je ćerku terao da ga oralno zadovoljava, još od njene šeste godine, a zatim je snimke tog gnusnog čina delio sa drugim pedofilima!

Tri nedelje nakon hapšenja oca monstruma, stupili smo u kontakt sa njegovom majkom, kako bi proverili, da li se čula sa unukom, ali starica nije bila raspoložena za razgovor i poručila kratko.

- Nisam se čula sa njom, a ni njim od kada je uhapšen. Od tad ne znam ništa o njima. Niti ko šta javlja, niti išta novo znam, sve sam vam rekla prošli put - kratko je poručila majka osumnjičenog novopazarca.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, snimke i fotografije sa njegovom ćerkicom prodavao je na društvenim mrežama za 10 dolara!

Pregledom njihovih računara pronađene su eksplicitne fotografije sa  nesrećnom devojčicom. Nakon utvrđivanja IP adrese, a zatim i provere vlasnika utvrđeno je da je bio ranije privođen zbog sumnje da je navodno spopadao maloletnice.

- Inspektori su prvo došli u posed sijaset različitih fotografija na kojima se nalazi devojčica u intimnim odnosima sa starijim muškarcem. Bilo je i onih u gde je ona obnažena, ali najstrašnije je to što su fotografije nastale oko, šest, sedam godina ranije. Utvrđeno je da su se delile po raznim grupama. Proverom je ustanovljeno i da su pojedine fotografije i prodavane. Ubrzo se došlo i do autora fotografija i snimaka, koje je prodavao pedofilima za 10 dolara - rekao je izvor.

Majka je tada istakla za Alo.rs da su njenog sina uhapsili po prijavi zbog noža i pištolja, a da ne zna ništa o bilo kakvom zlostavljanju.

- Oni su došli ujutro u pola šest. Lupali su na vrata. Ja sam pomislila da se deca šale, jer se u tom trenutku unuka spremala za školu, ali sam videla ispred kuće tri marice i mnogo policajaca. Pitali su gde je moj sin. On je bio u sobi, u krevetu, spavao. Pretresali su kuću - sve su prevrnuli, oduzeli su četiri telefona, kompijuter, gledali naše telefone - opisuje majka.

Kako je dodala, sin ništa nije govorio dok se dešavao pretres.

- On je ćutao, ništa nije rekao. Kada je izlazio, ja sam mu rekla: “Ajde sine, Alah ti pomogao”, onda su ga odveli. Sa njima je otišla i moja unuka, na ispitivanje. Pitala sam hoće li se vratiti, na šta su mi rekli da neće. Njen brat je sve to gledao. Mnogo mu je teško. Rekao mi je: “Nano, ako ode u dom, da će nešto učiniti sa sobom” - prepričava majka uhapšenog muškarca.

O tome da li je njen sin bio prethodno hapšen, potvrdila da je tačno.

- Dopisivao se sa devojkom, pa su ga uhapsili. Nije dugo bio u zatvoru, možda jedan dan - kaže naša sagovornica i dodaje da je njen sin imao jako težak život:

- On je preuzeo na sebe da čuva oba deteta. I unuku i unuka. Ustajao je rano da nam pomaže oko stoke. Bio je na ratištu, nema tri prsta, bolestan je. Nikada nikome ništa ne bi učinio, a kamo li naudio. Ne znam što su mi uhapsili sina. Uvek je grlio moju unuku i ljubio, stalno je pričao kako mi je lepa - prisećala se majka osumnjičenog.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading