nusret destanović
Foto: Alo/Facebook

Istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja se uz nove detalje koji bacaju mračnu senku na ceo slučaj. Novi video-snimci i dokazi pronađeni na mestu zločina otkrivaju jezive činjenice koje dodatno komplikuju ovu veoma tešku situaciju.

Hrabrost u ispravljanju pogrešnih informacija


Pogrešne informacije koje su prvobitno bile objavljene u medijima sada su ispravljene zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti Enka Hadžibulića, rođaka žrtve.Hadžibulić je svojom hrabrošću i upornošću uspeo da bude ključni svedok potrage i analize ključnih dokaza, što je od suštinskog značaja za dalji tok istrage.

Svedočanstvo o jezivim događajima
 

Hadžibulić je za "sandžakdanas" detaljno opisao događaje koji su prethodili tragičnom otkriću. Prema njegovim rečima, video-snimak razotkriva brutalni napad na ranjenog Nusreta Destanovića, dodatno potvrđujući težinu ovog slučaja.

Prema Hadžibulićevom svedočenju, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A, a snimak jasno prikazuje pokušaj prisilnog unosa ranjenog u vozilo, uz udaranje nogama.

Uznemirujući detalji otkriveni u slučaju nesrećnog Destanovića

Jedan od najužasnijih detalja koji je izašao na videlo u vezi sa slučajem nesrećnog Destanovića je činjenica koju je otkrio Hadžibulić. Naime, otkriveno je da je S.Z.A. telo nesrećnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor. Ovo uznemirujuće otkriće je ključno za razumevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Hadžibulićeva informacija o mestu gde je telo bačeno igra ključnu ulogu u rasvetljavanju slučaja. Ovo otkriće ne samo da je pomoglo u lociranju tela nesrećnog Destanovića, već je takođe pružilo dublji uvid u stepen brutalnosti zločina koji je prethodio. Lokacija napuštenog bunara na imanju majke osumnjičenog dodatno je doprinela uznemirujućoj prirodi ovog zločina.

U nedelju je u Đerekari, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, održana sahrana ubijenog Destanovića. Smrt ovog mladića još uvek je obavijena velom tajne.Spekuliše se da je zločin bio planiran, a osumnjičeni za ovaj gnusan čin navodno je pobegao u Nemačku, ostavljajući porodicu i prijatelje u potpunom šoku i neizvesnosti.


Teško ubistvo – kazna od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva (VJT), za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili čak doživotni zatvor. Ovo je jasan pokazatelj ozbiljnosti ovog slučaja i odlučnosti pravosudnih organa da pronađu i kazne počinioce ovog strašnog zločina.


Sandžak Danas

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading