policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Beogradska policija uhapsila je Z. Č. i S. Č. zbog nasilničkog ponašanja u Kaluđerici. Oni su se sumnjiče da su u noći između petka i subote, brutalno pretukli dečaka od svega 17 godina.

Maloletnik iz Beograda brutalno je pretučen u noći između 9. i 10. februara u beogradskom naselju Kaluđerica. Kako saznajemo, njega su navodno napala trojica odraslih muškaraca, inače bliski rođaci poznatog piromana iz Kaluđerice (ime poznato redakciji), koji se nalazi na izdržavanju kazne zbog razbojništva. Po dobijenim batinama, maloletnik je obavestio policiju, posle čega mu je hitno ukazana pomoć.

Kako saznajemo, povod za napad na maloletnika je navodno bio samo pogled. Kako navode meštani, pogled je i inače bio motiv ovim probisvetima da pretuku čak desetak tinejdžera u prethodnom periodu. Mnogi iz straha, navodno nisu napade ni prijavili.

Prema rečima našeg sagovornika, nasilnici su prišli mladiću i upitali ga: „Zašto si nas pogledao?“

Kaluđerica

Foto: privatna arhiva

 

- Posle toga su brutalno pretukli tinejdžera, gotovo su ga unakazili. Razbili su mu glavu iz koje je krv liptila. Nasilnici su godišta od 20 do skoro 40 godina, a nasrnuli su na tinejdžera od 17 godina. Pretučeni momak je navodno pozvao policiju i njima je otkrio ko ga je napao. Policija je po prijavi reagovala, pa je privela na informativni razgovor označene nasilnike - rekao je izvor ranije za Alo!.

Prema rečima našeg sagovornika, ovo je prvi put da su ti nasilnici prijavljeni, jer su se žrtve i njihove porodice, kao i meštani, plašili. 

- Ti nasilnici se javno hvale da imaju jake veze i da im niko ništa ne može, ali istina je da ih se ceo kraj plaši. Ta ista ekipa stoji i iza paljenja automobila i reketiranja ljudi po Kaluđerici - ističe izvor za Alo! i dodaje:

- Svi mi znamo ko su oni i šta rade! Čak su iz čiste pakosti ili ljubomore pojedincima palili vozila ili ubacivali im bombe u dvorište, kako bi ih zastrašili, a potom i reketirali. Sada su dotakli dno, jer su napali decu, odnosno tinejdžere. Razumem ja da su ta deca uplašena i da ne smeju da ih prijave, ali pitam se šta je sledeće i ko će biti ponovo njihova žrtva. Zbog toga apelujem na roditelje te dece da ih ohrabre i kažu ko ih je napao, da se nasilnici nađu iza rešetaka sa svojim rođakom - kazao je sagovornik.

Prethodni napad se dogodio 3. oktobra prošle godine kada su pretučena dvojca tinejdžera (16) od kojih je jedan bio vrhunski sportista. Meštani kažu da će se sami organizovati kako bi zaštitili decu.

- Preko glave im je svega! Zbog toga se spominje neko organizovanje kako bi predupredili da još neki tinejdžer dobije batine jer eto tako se može nasilnicima, a pojedini žitelji naselja tome žele da stanu na put, kako bi im naslednici bili sigurni - rekao je izvor.

Utvrđuju se okolnosti napada.

 (NEBOJŠA POPOVIĆ)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading