Obrenovac
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Bolesno! Pored porodičnog nasilja, čest problem na Balkanu je u zlostavljanje životinja. Prošle godine javnost u Srbiji bila je šokirana stravičnim iživljavanjem nad kozom!

Nikola J. iz Umke sumnjiči se da se brutalno iživljavao nad kozom u selu Mislođin kod Obrenovca tako što ju je silovao, dok su ga njegovi prijatelji snimali! Snimak je preplavio društvene mreže, a na njemu se vidi silovanje nedužne životinje, dok se vinovnik i njegovi prijatelji bolesno cerekaju i bodre ga!

Kako saznajemo, za stravično zlostavljanje životinje saznalo se zahvaljujući snimku koji je osvanuo na internetu, a ceo slučaj prijavljen je policiji. U toku cele noći trajala je potraga za muškarcem, koji se krio po okolnim selima.

Nikola J. se sumnjiči da je pre nekoliko dana u selu Mislođin silovao kozu na jednom seoskom imanju. Na snimku se vidi Nikola, koji se smeje i skida pantalone, a zatim hvata kozu. Dok ga prijatelji bodre i cerekaju se, kao i on sam, grabi kozu za rogove, a zatim je siluje u dva navrata, dok se životinja otimala i ispuštala krike.

policija

Foto: RINA

 

- Odi da te ...- ponavljao je Nikola smejući se, dok se životinja otimala, a zatim se u pozadini čuje osoba, najverovatnije koja je i snimala: „To se debelo plaća, pazi joj na rogove!“.

Nikola je i dalje ponavljao „Dođi ovamo“, držeći je za rogove, a na kraju snimka se može čuti i krik životinje, koji je okupljena ekipa oponašala, bolesno se cerekajući.

Kako nezvanično saznajemo, snimak je policiji dostavila treća osoba, a ne muškarac koji je zabeležio zlostavljanje, usled čega je usledila potera za osumnjičenim.

- Nikola J. se krio po selima u okolini Obrenovca. Njegovo prijavljeno prebivalište je u naselju Umka, međutim, tada nije bio zatečen u svojoj kući. Takođe, policija je tragala za njim i na mestu gde je napravljen snimak, ali ni tu nije pronađen. Posle tri dana potrage uhapšen je manijak. Ponašanje ovog čoveka izazvalo je veliku osudu u javnosti, a neki ističu da čak, i ako je bio pijan ili drogiran, to nije opravdanje i da je takva osoba zapravo opasna po društvo i da treba ozbiljno da odgovara - tvrdi naš sagovornik.

Na društvenim mrežama nizali su se negativni komentari ljudi, koji smatraju da je Nikola J. zreo za psihijatrijsko lečenje. Redakcija Alo! je došla do stravičnog snimka zahvaljujući pokretu „Levijatan“ i Pavlu Bihaliju, a na njemu se jasno vidi lice muškarca koji siluje životinju.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading