Nenad Vujović
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

Nenad Vučković, otac mladića Lazara Vučkovića (21) koji je poginuo u sredu u kraljevačkom naselju Jarčujak poručuio je za Alo.rs da će u televizijskoj emisiji ispričati detalje strašne tragedije.

- Moj sin je sahranjen, a ja ću sve ispričati o tragediji u televizijskoj emisiji. Hvala svima na podršci, policija radi svoj posao, očekujem da će se sve razotkriti - kratko je poručio za naš list Nenad. 

Baka nastradalog mladića pričala je za Alo! da je njihovu porodicu zadesila druga tragedija zaredom, a da je pre nekoliko godina nastradala njena praunuka Anđela.

- Moj suprug, i Lazarev deta su rođena braća. Lazar je uvek bio požrtvovan momak spreman svima da pomogne. Živeo je kod majke, Lazarec otac se razveo sa mojom snajom, ali su ostali u dobrim odnosima. Pre nekoliko godina poginula mi je praunuka, Lazareva sestra. Cela porodica ne može da se sastavi od kada smo čuli tužne vesti, do juče smo oplakivali nju, a sada i njega - otpočinje priču za Alo.rs baka nastradalog mladića iz Kraljeva.

Kako dodaje, i ako se istražuje, sve naslućuje da je njen unuk namerno digao ruku na sebe. 

- On je to jutro krenuo na posao, bilo je oko pet sati. Zakucao se u kuću. Kolege sa posla, su ga provocirale, i kačile njegove slike, pisajući da je manijak. To ga je veoma povredilo. Nikad nije govorio o bilo kakvim problemima, ali izgleda da je to držao u sebi - kroz suze priča baka mladića.

Ona ističe, da je imao sve što mu je potrebno i da ni u čemu nije oskudevao.

- I ako nas je svašta mučilo, uspesli smo da održimo radost i sreću. Lazar je dobio svoj auto, bio vredan, posle škole se zaposlio. Tek je počeo da živi, a mi ga sahranjujemo - kroz jecaj priča baka.

Ona dodaje, da su roditelji i braća u veoma teškom stanju i da ne znaju za sebe od saznanja za tragediju.

- Oni su otišli u grad da kupuju stvari za sahranu, ne znaju ništa o sebi. Sahrana će najverovatnije biti sutra na seoslkom groblju u Kraljevu. 

Podsetimo, kako se može videti sa snimka sa mesta nesreće koji je objavljen na internetu, mladić se kretao saobraćajnicom, ali se iz zasad nepoznatih razloga „folksvagenom polo“ na putu iz Čačka prema Kraljevu zakucao u zid privatne firme koja se nalazi pored kolovoza.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading