Hapšenje UKP MUP policija
Foto: Printscreen/MUP

Građevinski preduzimač iz Aleksinca S. J. (32) koji je uhapšen preksinoć samo nekoliko sati nakon što je silovao devojku (24) u liftu u zgradi u centru Niša, danima pre jezivog zločina razbijao izloge po Aleksincu i napastvovao je jednu ženu u pekari, a njegovi poznanici uvereni su da je to namerno radio kako bi dospeo u zatvor, pošto je u ogromnim dugovima i mislio je da će ga robija spasti poverilaca!

Manijak je, da sve bude još strašnije i bizarnije, posle jezivog silovanja u liftu lociran u jednoj kafani, gde se mirno predao policajcima.

Informerov sagovornik, koji dobro poznaje pomahnitalog preduzimača, kaže da je S. J. i ranije bio nasilan i konfliktan i da je pravio probleme i svojoj porodici.

- Poslednjih nekoliko sedmica počeo je posebno čudno da se ponaša, još gore nego ranije. Danima je lomio izloge po Aleksincu, zbog čega su protiv njega podnošene prekršajne prijave. Po nalogu tužioca, prošle nedelje je dva puta odvođen u psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, gde je ustanovljeno da ne pati od duševnog oboljenja i da je uračunljiv, odnosno da upravlja svojim postupcima, pa nije bilo osnova da bude zadržan u toj ustanovi - rekao je naš sagovornik, i dodao:

- Prošle nedelje je seksualno zlostavljao radnicu jedne pekare u Žitkovcu kod Aleksinca. Nije uspeo da je siluje, pa je priveden uz krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje. Pošto je istraga bila u toku i prikupljali su se dokazi o tom napadu, nije ni dobio krivičnu prijavu, pa se nalazio na slobodi.

Prema rečima našeg sagovornika, usledio je jeziv slučaj silovanja, nakon čega je manijak iz Aleksinca konačno dospeo iza rešetaka.

Duguje velike pare

- Uveren sam, a sa mnom se slažu i drugi poznanici uhapšenog S. J., da je on to sve radio kako bi pobegao od poverilaca. Duguje velike pare ljudima i nema šanse da vrati te dugove, pa mu je onako ludom sigurno palo na pamet da pobegne na robiju od poverilaca.

Inače, kako je utvrđeno istragom, S. J. je prekjuče u centru Niša, u blizini Crkve Svetog Luke, ušao u zgradu, prateći jednu devojku, a onda je uleteo u lift za njom i prinudio je da ga seksualno zadovolji.

- Kad je završio sa iživljavanjem, pobegao je, a pozive u pomoć zlostavljane devojke čule su njene komšije, koje su pozvale policiju. Na mesto zločina su sa policijskom patrolom upućeni i inspektori za krvne i seksualne delikte i forenzičari, koji su preuzeli otiske iz lifta i druge biološke tragove sa poda, što je sve dovelo do brze identifikacije osumnjičenog. On je samo nekoliko sati kasnije lociran u jednoj kafani i tamo je uhapšen - kazao je naš izvor.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading