CIGLOM GA UDARILI U GLAVU, PA POBEGLI Policajac van dužnosti se suprotstavio trojici HULIGANA u Beogradu
Foto: Alo/E.S.

U Bulevaru Despota Stefana policajac koji je bio van dužnosti se hrabro suprotstavio trojici huligana koji su maltretirali trojicu maloletnika.

Tokom intervencije njemu su trojica huligana ciglom povredila glavu, a onda su pobegli.

Takođe, PSS daje punu podriku policajcima koji su potom intervenisali u naselju u Ulici Vuka Vrčevića tokom potrage za trojicom izgrednika, a koja je urađena u skladu sa propisima.

"Nakon što je naš kolega koji je sam pokušao da sačuva javni red i mir povređen kamenom u glavu, naše kolege su se dale u potragu za napadačima, koji su se sakrili u naselju u Vuka Vrčevića. Oni su postupili po pravilima službe kako bi zaštitili građane od nasilnika. Policajci Srbije ne razlikuju građane po njihovoj verskoj ili nacionalnoj pripadnosti, već samo po tome da li poštuju red i zakone ili krše red i zakone. Zato pozivamo policajce da uvek, kako bi zaštitili sebe i građane, bez ustručavanja primenjuju zakonska ovlašćenja, a našem povređenom kolegi želimo brz oporavak i da pohvalimo njegovu hrabrost, kada je sam intervenisao protiv trojice nasilnika", kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading