"AKO JE TU NEKA SE JAVI, KOJI IDIOT" Belivuk pravi haos u sudnici
Foto: Alo.rs

 

Na današnjem ročištu izvode se dokazi protiv kriminalne grupe, a prvookrivljeni Veljko Belivuk tražio reč da iznese svoja mišljenja.

- Nama je drago što je sudija tako nepristrasna da savetuje advokate oštećenih kako da pribave dokaze. Mi smo čekali da vi po službenoj dužnosti dostavite nalog da nešto uradi. I pošto vidimo da nas ne volite i ne želite da nas savetuje kao njih kako da se branimo, ja zahtevam da tužiocu izdate nalog, pod jedan sve snimke audio i vizuelne, prilikom ulaska, polako ću govoriti jer tužioci vole da izvrću naše reči, sa akcentom na visokog čoveka koji je ušao, a kog tužilac želi da sakrije. Kad nam sve dostave, da vidimo imena, prezimena i da ih saslušamo, da vidimo da li je istina šta govori advokat Dejan Lazarević, ili neistina šta govori tužilac. Drugo, da nam dostave sve izveštaje baznih stanica, pošto sam već rekao da vole da izvrću reči, nadam se da neće niko da se uvredi, a ako je u sudnici neka se javi da mu se izvinim, koji idiot...

Sudija: Molim vas optuženi, ne možete nikome da se obraćate tako.

Belivuk: A što niste tako reagovali kada je mene u sudnici Srđan Lalić (svedok saradnik, prim. aut) tako nazvao. Dobro, neka nam dostave imena i prezimena, da ih saslušamo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading