Sjenica Elvis H
Foto: Printscreen/Facebook

Među uhapšenima su mladić od 18 godina, E. Dž. iz Sjenice, koji se sumnjiči za teško ubistvo u saučesništvu, Elvis H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, i Rijalda Haci (27), takođe, iz Sjenice, uhapšena zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

Slučaj je dodatno zakomplikovan nakon što je otkriveno da se telo žrtve, Nusreta Destanovića, dugo nije moglo pronaći, dok nije utvrđena umešanost Elvisa H.

- Krivicu za ovu situaciju snosi lično Elvis. Tek Dkada je on obavestio Selima Ahmetovića-Zečevića, oca osumnjičenog Seada Ahmetovića, da mu je sin dovezao sporni automobil kod njega, tada je i sam prijavio slučaj saobraćajnoj policiji, i to na insistiranje Selima - piše Sandžak Danas.

Elvis H, koji živi u novopazarskom naselju Hadžet, kod kojeg je Sead Ahmetović dovezao sporni golf IV, automobil ubijenog Nusreta Destanovića, po tvrdnji oca, bio je ključan za dalji tok istrage.

Dežurni saobraćajci, u koordinaciji sa Selimom i Elvisom, uspeli su tada da utvrde vlasništvo vozila.

Po tvrdnji oca, Elvis H. je primio Seada u svoju kuću, omogućio mu da se okupa i sredi, odnosno ukloni i ispere sve tragove zločina, nakon čega ga je Elvus poslao autobusom za Nemačku.

Prema nezvaničnim saznanjima sandžačkog portala, Sead je kod Elvisa i spalio odeću, a ovaj mu je dao 200 evra za put.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading