Nevena Pavlović
Foto: Alo/Društvene mreže

Godinu dana je prošlo od kada je Nevenu Pavlović (20) u Grockoj ubio suprug Đorđe Pavlović (28), a nakon toga, službenim pištoljem, koji je, kao policajac imao, sebi oduzeo život. Godinu dana jedna majka beznadežno oplakuje svoju ćerku.

"Godina prođe, dan Nikad! Pitam se danima jesam li normalna, odakle mi snage i kako uspevam da se izborim sa emocijama i guram dalje. Evo, ne znam ni sama. Znam da sam umirala tokom praznika, a posebno na dan tvog rođenja", napisala je, obraćajući se ćerki koje više nema, na svom Instagram profilu Nevenina majka Ivana, a prenosi Telegraf.

Na godišnjicu dana kada je zauvek izgubila dete sećala se najlepših, poslednjih dana Neveninog života, kada su bile u savršenim odnosima, smejale se, kovale planove, maštale. Ipak, ta sećanja je užasno bole.

"Neopisivo je bilo tih dana. Imala sam te u svakom trenutku, kad god sam poželela. Bila sam srećna što mi se vratila moja devojčica. Zahvalna sam Bogu što mi je omogućio te dane. Bili su čarobni. Sećam se našeg poslednjeg telefonskog razgovora, koji je bio i ostaće večita misterija za mene. Tvoj šapat, koji mi sada, iz ovog ugla, deluje kao vapaj za pomoć ostaće duboko urezan u mojim grudima. Nikada sebi nešto da oprostim što nisam učinila nešto drugačije, što sam sebi dozvolila da vam verujem... Zato tebe sada nema kraj mene", dodala je.

Ivana se zapitala kko je moguće da se celog života bori da spase neku ženu od nasilnika, a ćerku je "tako olako pustila i mislila da je sve savršeno u redu". Na neka pitanja nikada neće dobiti odgovor.

"Ostajem samo sa lepim pislima o tebi, tvom osmehu, zagrljaju, poljupcu, mirisu. Volela bih da znaš da sam dobro. Da sam svesna da moram da nastavim sa životom i da sam potrebna sekama. Posao me je promenio. Stekla sam neke nove poznanike, divne ljude koji mi izmame osmeh na lice i miluju dušu svojim prisustvom. Iako čvrsto stojim na nogama, bol, za koji kažu da prolazi, postao je samo jači. Nedostaješ, medena moja devojčice. Ako mogu da kažem da sam srećna što je godina prošla, to je samo iz jednog razloga - da sam ti bliža za godinu. Srećo moja, osmehu moj, majkina prva radosti, tugo najveća... Volim te i čekaj me", napisala je Nevenina mama.

Društvene mreže

 

 

Podsetimo, Nevena je napustila supruga dve nedelje pre nego što joj je oduzeo život.

- Tog 10. februara ove godine poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me...Rekla sam joj: "Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi". I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog. Nisam verovala da će je ubiti... - rekla je ranije za Telegraf.rs Ivanina majka.

Pre nego što ga je napustila, Nevena je rekla majci da je suprug repetirao pištolj i uperio ga u nju. Zatražila je pomoć i vratila se u roditeljsku kuću. Ipak, molila je majku da nikom ništa o tome ne priča.

Kada je otišla u porodičnu kuću, Đorđe je, nakon kraće rasprave, pucao u nju, a potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading