"CEO ŽIVOT SE BORILA SA EPILEPSIJOM, PA IZGORELA U NAJGORIM MUKAMA" Preminula Gordana iz Gadžinog Hana čiju je kuću progutala vatrena stihija
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Sestra preminule Gordane Živković, koja je sa teškim povredama primljena u UKC Niš, nakon što je njenu porodičnu kuću u selu Čagrovac, juče oko 8.30 sati, zahvatio plamen, preminula je jutros oko 6 sati. 

Kako je za Alo ispričala Nadica Živković sestra pokojne Gordane, vatra je veoma velikom blizinom zahvatila sve pred sobom.

- Ja sam od nje druga kuća. Otišla sam da je obiđem, i videla je da sedi za šporetom, a da joj suknja gori. Kada sam u jednom trenutku trgla je i pokušala da je iznesem, vatra je buknula, i počela da hvata bluzu koju je Gordana nosila - otpočinje priču za Alo.rs njena sestra. 

- U toj panici u jednom trenutku ugledala sam krevet, i ćebe kako gori. Ne znam kako sam uspela da je iznesem, gasila vatru i skidala garderobu sa nje, ali u jednom trenutku vatra je uhvatila i kosu. Nekako sam našla vodu i uspela da ugasim. Ona je u tom trenutku samo povikala "Jao, izgore moja kuća", i ništa drugo nije rekla. Posle su došli vatrogasci, koji su ugasili požar - priča sestra.

Kako dodaje, Gordana se nije udavala, a imala je zdravstvenih problema.

- Ona je od 18 godine, imala epilepsiju. Bila je bolesna, šta se desi juče, ne znam, ni kako je vatra buknula, ali najverovatnije se sve izdešavalo kada je ložila, mora da je neka varnica izletela iz šporeta, i eto šta se desi  - prepričava jezive scene Nadica.

Gordanin brat, pored nje je takođe vodio brigu o sestri.

- On je stalno dolazio do nje, donosio hranu i sve što joj je trebalo. Od juče ne mogu da dođem sebi, i meni su ruke sve u plikovima. Sve je izgorelo, nemamo ni sliku za umrlicu - zaključuje naša sagovornica.

Naložena je obdukcija tela nastradale žene.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading