hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: RINA

Sumnja se da je L. V. izvršio samoubistvo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 3 sata posle ponoći u kraljevačkom naselju Jarčujak . Kako se može videti sa snimka, koji je objavljen na internetu, mladić se kretao saobraćajnicom, ali se iz sada nepoznatih razloga  „folksvagen polom“ iz Čačka prema Kraljevu, zakucao u zid privatne firme koja se nalazi pored kolovoza.

Poznanici mladića kažu da je vrlo moguće da je saobraćajnu nezgodu mladić možda izazvao i namerno, jer je bio žrtva internet nasilja.

- Njegova slika pojavila se na društvenim mrežama i ispod nje je pisalo "manijak". Komentara je na to bilo raznih, a taj dečko nikome ništa nažao nije učinio već je njegova slika - ili stvaljena greškom ili je to neki bolesni um namerno učinio. Ne možemo da tvrdimo, da je zaista nesreću izazvao namerno, ali to se jutros moglo čuti po gradu, rekla je devojka koja je poznavala L.V.

Takođe, oglasio se i otac nastradalog mladića koji je na Faceboku napisao:

- Ne kačite ovu sliku u pitanju je velika greška, ovo je moj sin. Nije uradio ništa, niti je uhapšen. U pitanju je dezinformacija. Dete je u kući, a slučaj je prijavljen policiji, napisao je nesrećni otac i postavio fotografiju na kojoj se nalazi fotografija njegovog sina, sa sledećim tekstom preko:


- Nažalost kasno sam ovo objavio. Nedužan dečko je izvršio samoubistvo zbog nepravde. Sada vi što šerujete neproverene informacije neka vam ide na savest i čast  - stoji u slici koju je objavio otac poginulog mladića.

Nastradali mladić radio je u jednoj stranoj fabrici koja je pre nekoliko godina otvorena u Kraljevu, a kolege za njega imaju samo pohvalne reči.

- On je bio divan kolega i vaspitan mladić. Radio je sa dosta žena i sa svima je bio u normalnim i kolegijalnim odnosima, ni sa jednom neka svadja. Ako je dečko učinio to jer su ga bez razloga prozvali manijakom to nek ide na dušu onima koji su te laži širili na društvenim mrežama, Verovatno ga je to mnogo pogodilo i nije mogao da se nosi sa tim. Kraljevo nije veliki grad, skoro svi se znaju, dodaju kolege.

Scene sa lica mesta bile su jezive, a kako je rekao očevidac u nesreći probijena su dva zida.

- Automobil se od siline udara prvo zakucao u jedan zid, probio ga, a zatim je udario u drugi – ispričao je očevidac.

Ako Vam je teško razgovarajte!

Osobama koje razmišljaju o samoubistvu godinama je dostupna i SOS linija centra Srce, na broj 0800-/300-303, u vremenu od 14 do 23 sata. "Koliko god se osećali usamljeno, imajte na umu da pomoći ima",

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading