Nestao
Foto: Printscreen/Printscreen

Jovan Marić (21) iz novosadskog naselja Klisa, odnosno iz dela Slana Bara, poslednji put viđen je sinoć 6. februara oko 18:30 sati. Kako je za Alo! ispričala njegova majka njen sin, nikada ne bi otišao iz kuće, a da se ne javi. 

- On nikada nije imao nikakvih problema. Ostao je kući da čuva brata koji je prehlađen. Ja sam se sa njim poslednji put videla ujutro, pre nego što ću  krenuti na posao. Nakon toga smo se čuli, i sve je bilo u najboljem redu - otpočinje priču za Alo, majka nestalog mladića.

Kako kaže, čudno je što je njen sin izašao bez osnovnih stvari.

- On je u sobi ostavio telefon i ključeve, novčanik. Sve ono što bi neko poneo kada izlazi iz kuće. Izašao je u trenerci, patikama i jakni u kojoj bi čovek samo otišao do prodavnice. Nikad tako obučen nije odlazio iz kuće - kaže neutešna majka i dodaje:

- Moji i njegovi drugari, sinoć nakon što sam bila u policiji bili smo u potrazi. Nismo ga pronašli. On je jedno vreme studirao u Beogradu, IT akademiju, radio. Probala sam da vidim da li ima neka poruka u telefonu, ali nisam uspela da ga otključam. Sve mi je misterija.. On ima mnogo društva, ali niko ništa ne zna o njemu - zaključuje majka nestalog Jovana.

Ukoliko vidite Jovana, obavestite najbližu policijsku stanicu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading