Nestali dečaci
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) iz Sremske Mitrovice nestali su pre nekoliko dana, a njihov nestanak prijavljen je policiji u ponedeljak 5. februara. Kako je za Alo! ispričala starateljka Aleksandra J. njen štićenik se dao lošem društvu, te ona ima velikih briga sa njim.

- Dao se lošem društvu, šta da kažem. Uvek sam imala problema sa njim. Ja imam osmoro dece, i njega, šta da radim kad je takav. I taj njegov drug je problematičan, zastranili su. Ja sam ga videla kod hale tad mi je rekao " Nikad se neću vratiti". Onda ih je za Beograd odvezao taksista. Verovatno je sad tamo - kaže starateljka Aleksandra J. (16) za Alo!

- Sto puta su ga hapsili, svi ispektori ga znaju. To društvo u kom se nalazi ne krade hranu alkohol, cigare sve najskuplje. Strašno je šta se ovo dešava - rekla je starateljka nestalog Aleksandra J.

Kako navode članovi porodice na društvenim mrežama, Aleksandar i Nikola su nestali u nedelju oko pola pet i od tada im se gubi svaki trag.

Mole se svi koji su ih videli da slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu na broj telefona 061/1939550.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading