sud
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako navode švajcarski mediji suđenje je održano juče ujutru kada je do detalja navedeno šta se dešavalo tog kobnog 14 juna 2020. godine.

Srbin se tereti da je ubio svoju ženu u Emenbrikeu, tako što joj je zadao sedam uboda nožem u vrat i osam u grudi. 

On je juče na sudu na kom je održan glavni pretres svedočio da ga je ona provocirala i tukla pre zločina, kao i da se ne seća se samog ubistva.

"Počela je da me provocira i htela je namerno da započne svađu. Polila me kafom, a onda svu odeću bacila iz ormana. Pao mi je mrak na oči. Znam da je bilo tuče, ali se ne sećam šta se dogodilo. Kada sam došao k sebi, video sam šta sam uradio.", rekao je sudijama u krivičnom sudu.

Kroz plač je nastavio da objašnjava kako nije mogao da izdrži provokacije. 

Tašta ga napala u Srbiji 

Prema njegovim rečima ubistvu je prethodio njihov odlazak u Srbiju gde ga je navodno napala tašta.

"Tokom boravka u Srbiji pretukla me je tašta. On mi je govorila da će da nastavi ono što je njena majka započela. " navodno je rekao okrivljeni Srbin.

Kako je objasnio njegova žena je htela razvod braka, koji on nije hteo, a pritom je i kako je naveo imala ljubavnika za koga je saznao kada je uzeo njen telefon. 

Sudija je tokom suđenja pominjala novac koji je Srbin uzeo sa računa svoje žene i time želeo da ukaže i na još jedan motiv ovog jezivog zločina. 

Tokom suđenja izneti su detalji da je okrivljeni dva sata pre ubistva salo poruke da će zaklati svoju ženu,  kako je žena ubijena, kako je zatečeno njeno telo u lokvi krvi, ali i to da je Srbin ubrzo nakon ubistva slao poruke bratu i ljubavnici u kojima je naveo šta je uradio.  

Sudija ga je pitao kako je moguće da se pored svega toga ne seća šta je uradio,ali Srbin, koji je tokom suđenja više puta zaplakao, nije dao odgovor na to pitanje, piše Informer.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading