Nikola Trifunović
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Piše: Slađana Stepanović

Nikola Trifunović (33) iz požeškog sela Velika Ježevica sahranjen je juče na lokalnom groblju, a na večni počinak ispratilo ga je celo selo. Nesrećni momak stradao je u nedelju uveče u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Čestobrodica, kada je podleteo pod kamion u svom „golfu 2“, a prema rečima njegovih prijatelja, do sudara je najverovatnije došlo jer je Nikola bio premoren.

Kako saznajemo, momak je pre pogibije proveo ceo dan u selu Dražinovići.

- Bio je kod poznanika ceo dan u nedelju da mu iseče drva. Tako je zarađivao, kad god mu se zadesi neki poslić. Čuo sam da je za ceo dan popio samo jednu rakiju, a to nije ništa. Tako da alkohol sigurno nije razlog što je podleteo pod kamion. Sigurno je bio premoren. Strašna tragedija. Puno je radio, pa je to verovatno uzelo svoj danak - priča za Alo! Nikolin komšija.

Veliku Ježevicu juče je okovala tuga. Njihov mladi komšija Nikola tek što je proslavio rođenje ćerkice, a juče se celo selo okupilo da ga isprati na večni počinak.

Njegovu majku Nevenu, koja je nedavno ostala bez supruga, gubitak sina je potpuno dotukao.

Tužni skup sahranio je Nikolu u 15 sati na lokalnom groblju, a majku koja je neutešno plakala za mezimcem su pridržavali rođaci, jer ju je snaga potpuno napustila i jedva je stajala na nogama.

Nikola Trifunović

Društvene mreže

 

Nikolini prijatelji za njega imaju samo reči hvale i najviše žale za bebom, koja se neće ni sećati oca.

- Kada mu se rodila beba, zvao je celo društvo da nas časti. Bio je jako veseo. To je bilo pre dva meseca. Ne mogu da verujem da sada moramo da mu idemo na sahranu, a tako smo bili srećni zbog toga što je konačno postao otac. Jadna njegova bebica, video ju je samo nekoliko puta, neće ga se dete ni sećati - ispričala je za naš list jedna Nikolina prijateljica.

Nesrećni momak živeo je sa majkom i bratom.

- Nije bio u braku sa devojkom koja mu je rodila bebu. Mislim da je shvatio da još uvek nije spreman da se skrasi i bude u braku. Bio je jako dobar dečko, ali uvek divlje prirode, a rođenje deteta ga je jako ispunilo i eto, ni dva meseca se nije radovao, već je poginuo. Mi ćemo se naći toj devojci šta god joj treba za dete. Njegovi otac i majka su se razveli, pa je posle toga živeo s očuhom, koji je preminuo, majkom i bratom po majci - kaže Nikolina rođaka.

Nikola je poslednju fotografiju na svom Fejsbuku objavio 28. januara. Na njoj je on sa ćerkicom koja mu spava na stomaku.

Do tragedije je došlo u nedelju oko 20 sati, kada je Nikola u svom „golfu 2“ podleteo pod kamion u mestu Čestobrodica kod Kosjerića i od siline udara sleteo s puta. Njegov „golf“ je bio potpuno smrskan, pa su vatrogasci morali da seku vozilo kako bi ga izvukli.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading