Ubistvo kod Bele Crkve
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Milutin Urošević (58), zvani Gaja, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Kusići kod Bele Crkve kada je na njega, dok se vraćao sa seoske proslave, kolima naleteo mladić iz istog sela, N. S., koji je nakon udesa pobegao.

U subotu uveče pored puta nađeno je telo muškarca sa povredama glave. Ubrzo je utvrđeno da je čovek nastradao nakon što ga je udario automobil, a vozač je pobegao sa mesta nesreće.

- Otpočela je potraga za nesavesnim vozačem koji je pregazio Uroševića, pešaka koji je išao putem, i bez zaustavljanja napustio mesto nesreće. Nekoliko sati kasnije policija je privela osumnjičenog vozača i njemu je određeno zadržavanje - kaže izvor za Kurir.

Ivan Urošević, sin poginulog Milutina ispričao je kako je došlo do tragedije.

- Kako smo čuli, do nesreće je došlo kada se moj otac peške vraćao sa jedne seoske manifestacije. Bahati vozač ga je udario na samo 200 metara od njegove kuće, a onda pobegao. Ne mogu da shvatim zbog čega nije stao da mu pomogne? Strašno mi je to što ga je udario kolima i nije se zaustavio... Pa udariš kuče ili mače na ulici i izađeš iz kola da vidiš da li je povređeno, živo, ali on ništa. Dodao je gas i otišao -  rekao je on za Kurir i dodao da poznaje osumnjičenog.

- N. S. je, takođe, u subotu uveče bio na fešti u selu, a pre toga je bio u lovu. Rekle su mi komšije da je bio pijan, a u jednom trenutku je tražio od prijatelja da mu pozajmi kola kako bi otišao do drugog prijatelja. Taj drug ga je, navodno, odvraćao jer auto nije registrovan i N. S. nema vozačku dozvolu, iako zna da vozi - priča Ivan.

- Seo je u kola i krenuo kod tog prijatelja. Na putu do tamo je i došlo do nesreće, udario je mog oca, koji je ubrzo preminuo. Inače, i moj otac je takođe bio popio i upravo iz tog razloga je odlučio da ide peške, nije želeo pijan da sedne za volan - kaže Ivan i dodaje:

- Moj Milutin je posle kobnog udarca ostao da leži na putu, imao je povrede glave, a prolaznici su ga videli i pozvali policiju i Hitnu. Mene je zvao rođeni brat da mi kaže da je otac stradao. Otišao sam odmah tamo i zatekao Hitnu pomoć, policiju i sve je bilo blokirano. Nisu nam dali da priđemo.

- Po selu se priča da ga je N. S. udario, a potom prešao točkovima preko mog oca, a da je drugi auto koji je ubrzo naišao, takođe, prešao preko povređenog oca. Čekamo da se istraga završi i da saznamo kako je tačno došlo do nesreće u kojoj je moj otac preminuo - rekao je sin stradalog.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading