Borča
Foto: Alo/Alo

Stravično ubistvo dogorilo se sinoć u Ulici Severina Bjelića, kod broja 10 u Borči. Nažalost, Jovan M. (22) postao je žrtva brutalnog napada nožem, kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Naš reporter koji je na licu mesta kaže da su stanari u strahu, a da je krv svuda po putu. 

- Ovo je mirno mesto,nikada se ovde ne okupljaju ti huligani.  Oni se skupljaju kod velikog parka a tamo prave haos. Komšija je sve gledao. Našla su se tri momka. Počeli su da se raspravlja a zatim i da se tuku. Komšija je tad izleteo i stigao je u u trenutku kada je ovaj mladić izboden a napadač je tad krenuo da beži - rekla je žiteljka zgrade u blizini. 

Podsetimo, još jedan mladić, Boro J., takođe je povređen, ali srećom njegove povrede nisu bile fatalne.

Napadač, čije ime još uvek nije poznato, navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši za sobom scenu užasa.

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M. bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19:40 časova istog dana. U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

Policija je odmah preduzela akciju, sa izlaskom odeljenja za ubistva i patrola terena. Takođe, raspisana je potraga za izvršiocem, dok je istraga u punom jeku.

(ENIS SADIKU)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading