Dejvid N.
Foto: Alo/Foto: Fejsbuk

Mladić Dejvid N. (30) iz sela Sutjeska kraj Zrenjanina pronađen je mrtav u decembru 2021. u kupatilu porodične kuće! Njega je pronašla majka, a sumnja se da se otrovao plinom dok se tuširao, saznaje Alo! Posle tri godine meštani su i dalje potrešeni zbog smrti mladića.

Tragedija se dogodila u Ulici Borisa Kidriča, kada je mladić otišao da se tušira. Pošto ga neko vreme nije bilo, njegova majka je odlučila da proveri šta se dešava.

-  Videla je sina bez svesti i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su došli na lice mesta i nekoliko puta pokušavali reanimaciju. Transportovan je i u zrenjaninsku bolnicu, gde je opet više puta pokušana reanimacija. Nažalost, uprkos borbi lekara, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt - navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

- Mladić je bio zdrav i u punoj snazi, zbog toga se sumnja da se onesvestio usled velike koncentracije plina koji se oslobodio zbog kvara. Porodica se grejala na plin, a zatim je verovatno došlo do havarije na instalacijama u kupatilu. Sumnja se da se Dejvid otrovao - tvrdi naš sagovornik.

Prema rečima meštana Sutjeske, Dejvid je bio dobar i vredan mladić.

- Nikada nije pravio probleme i bio je jako vredan. Godinama vozi kamion i ide čak na međunarodne ture. Trudio se uvek da sam zarađuje što više. Ne možemo ni da zamislimo kako je njegovoj majci - navodi izvor.

(M. Obadić)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading