NJEN UNUK UROŠ BLAŽIĆ POBIO JE 9 LJUDI Dobrila prvi put za medije - ovo je kratko izustila za Alo!
Foto: Alo/Društvene mreže

Dobrila B., rođena baba masovnog ubice Uroša Blažića, prvi put od masakra u okolini Smedereva odlučila je da za Alo! progovori o odnosu sa porodicom Blažić. Ona izustila par rečenica, a kako kaže, ne sme da daje nikakve izjave.

- Nisam se čula sa Najdanom, mojim bivšim mužem uopšte od kada se desio masakr. Takođe, nisam ni pokušala da odlazim dole kući. Ja sam bolesna, i od kada sam se razvela, samo sam povremeno odlazila - kratko je za Alo! poručila Dobrila B.

Podsetimo, Viši sud u Smederevu potvrdio je danas optužnicu protiv Uroša Blažića, osumnjičenog da je u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet osoba, kao i protiv njegovog oca Radiše Blažića.

Viši sud u Smederevu se oglasio mesno nenadležnim u odnosu na optužene Gorana G. i Borisa G. iz Vinjišta, odnosno ujaka i brata optuženog za masakr, smatrajući da je za njih nadležan Viši sud u Kragujevcu, pa će po pravosnažnosti optužnice dostaviti spise predmeta.

Na ovu odluku suda odbrana ima pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Smederevu je optužnicu podiglo, 18. oktobra prošle godine.

Optužnicom pored Uroša Blažića tužilaštvo je optužilo njegovog oca Radišu Blažiča, ujaka Gorana G. i brata od ujaka Borisa G.

Urošu Blažiću optužnicom je stavljeno na teret teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delima nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Njegovom ocu Radiši stavljeno je na teret izvršenje krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom teško delo protiv opšte sigurnosti.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading