Novi Pazar Silovatelj
Foto: Printscreen/Facebook

Na Fejsbuk profilu N.D (45) iz okoline Novog Pazara koji je optužen da je sedam godina silovao ćerku, a njihove zajedničke snimke prodavao, ispod fotografije na kojoj se nalaze zajedno niže se lavina negativnih komentara. Šokirani sugrađani, ali ljudi iz cele Srbije ne mogu da veruju šta se dogodilo, pa su izrevoltirani pisali razne komentare.

- Uh, je*em li te usta treba ti rane otvoriti pa ti so sipati da ti džukelska duša na guzicu ispadne. Je*em li te usta vepru jedan da mi te je dograbiti da ti ja pokazem sta je silovanje fukaro bedna je*aće te u guzicu kako treba u zatvoru. Sad tamo a kad izađeš ako ikad izađes je*aće te narod - napisala je Sandra.

Ispod ovog komentara nizali su se mnogi drugi:

-  Auuu smrade bedni...Za tebe je šteta da živiš i udišeš vazduh...Za tebe života nema više budi siguran u tome...

Podsetimo, policija je ovog monstruma otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom „Armagedon“ uhapsila osam pedofila.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose s maloletnicima. Inspektori za borbu protiv visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. - rekao je naš sagovornik.

BONSU VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading