OBRISAO PREPISKU SA ŽRTVOM POSLE ZLOČINA Telefon ubice iz Jagodine na veštačenju
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

- Istraga je utvrdila da je tinejdžer nakon zločina sa telefona izbrisao celu prepisku sa Zoranom, kao i listing poziva. Potom je uzeo i telefon ubijenog i uradio isto to - objasnio je sagovornik iz istrage.

Zločin se dogodio 15. novembra u popodnevnim satima u kući Zorana S. u u Vojvođanskoj ulici u Jagodini. Navodno, Zoran S. je tog dana u stan namamio tinejdžera, koji je tada bio maloletan. Utvrđeno je da je između dečaka i starca došlo do svađe, a onda je B.D. šipkom krvnički pretukao Zorana, pa ga preklao.

Osumnjičeni je nakon zločina pozvao prijatelja i ispričao mu da je ubio Zorana S. i da pozove policiju. Njegov prijatelj je to i uradio, a jagodinska policija ubrzo je došla na mesto zločina i zatekla totalno nagu žrtvu u lokvi krvi. Ubica je sačekao patrolu ispred kuće i mirno se predao.

Na prvom saslušanju u Višem tužilaštvu u Jagodini tinejdžer se branio ćutanjem, ali je kasnije progovorio. Ispričao je detaljno kako je upoznao žrtvu, kao i koji je bio povod za zločin.

Navodno, osumnjičeni tinejdžer i žrtva su bili u nekoj vrsti veze.

Osumnjičeni je u posebnom odeljenju zatvora za maloletnike. Nakon veštačenja telefona, tužilaštvo je naložilo i da veštaci ispitaju njegovu emocionalnu zrelost što će biti jedan od ključnih dokaza po kom će mu se suditi.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading