Nestao
Foto: Printscreen/Facebook

Neutešni mladić obratio se svojim prijateljima prvi put nakon tragičnih vesti i na svom Fejsbuk profilu objavio datum sahrane njegovog brata.

- Sahrana našeg Strahinje će se obaviti sutra 24.1. u 13 sati na Novom groblju u Zrenjaninu - kratko je napisao Nenad Bogdanov juče, a u komentarima su se nizali izrazi saučešća.

On nakon najtežih vesti o bratu nije smogao snage da daje izjave za medije.

Kako je Alo! juče pisao, sumnja se da se nesrećni Strahinja predozirao insulinom.

Kako smo saznali, u nedelju ujutro na Strahinjino telo u Rezervatu prirode Carska bara, naišao je muškarac iz Mađarske, koji se šetao jednom od pešačkih staza.

- Prizor koji je zatekao je bio jako potresan. Telo momka su raskomadale životinje, a pored njega su bili špricevi insulina i zato se sumnja da se predozirao pošto je, inače, bio dijabetičar. Strašna tragedija, da se tako ugasi mladi život - ispričao je za Alo! izvor blizak slučaju.

Strahinja Bogdanov Zrenjanin

Facebook

 

Ove nezvanične informacije utvrdiće Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje vodi istragu.

Strahinjino telo odneto je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nestanak plavokosog momka iz Zrenjanina policiji je prijavio njegov brat Nenad, koji je rekao da je Strahinja nestao bez traga 13. januara u jutarnjim časovima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading