Igor I.
Foto: Alo/Društvene mreže

Ovim potresnim rečima oprostila se neutešna sestra Igora I. (37) iz sela kod Smedereva koji je ubijen juče u ovom gradu, kada ga je Zoran J. (41) , kako se sumnja, više puta ubo nožem u stomak.

- Kako da se oprostim od tebe? Kako da naučim da živim bez tebe? Kako, kada me toliko boli? Kako kada mi već nedostaješ? Neka mi te anđeli čuvaju! Voli te sestra i voleću te dok me bude - napisala je ona.

Slavili slavu, pa ga ubadao nožem do smrti

Kako je "Blic" pisao, Zoran J. (41) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je prekjuče uveče poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka.

- Oni su bili zajedno na slavi, nakon čega su otišli u jedan fast fud da jedu. Ubrzo su otišli u kuću osumnjičenog. Šta se tada desilo još uvek se ne zna. Sumnja se da su pili, nakon čega je Zoran posegnuo za nožem i svog druga izbo u stomak. Telo muškarca je nađeno u dvorištu rano ujutru - kaže izvor "Blica".

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading