Nestao
Foto: Printscreen/Facebook

Kako saznajemo, u nedelju ujutro na Strahinjino telo u rezervatu naišao je muškarac iz Mađarske, koji se šetao jednom od pešačkih staza.

- Prizor koji je zatekao je bio jako potresan. Telo momka su raskomadale životinje, a pored njega su bili špricevi insulina i zato se sumnja da se predozirao pošto je, inače, bio dijabetičar. Strašna tragedija, da se tako ugasi mladi život - ispričao je za Alo! izvor blizak slučaju.

Ove nezvanične informacije utvrdiće Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje vodi istragu.

Strahinjino telo odneto je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nestanak plavokosog momka iz Zrenjanina policiji je prijavio njegov brat Nenad, koji je rekao da je Strahinja nestao bez traga 13. januara u jutarnjim časovima.

Nenad je za naš list nakon pronalaženja Strahinjinog tela izjavio da nije dobio nikakve informacije.

Strahinja Bogdanov Zrenjanin

Facebook

 

- Ništa još ne znam, bićete obavešteni o svemu - rekao nam je on kratko.

Pre nego što je primio najtužniju vest, on je gotovo svakodnevno na svom Fejsbuk profilu molio građane za pomoć u potrazi.

„Strahinja Bogdanov iz Zrenjanina nestao je jutros, dana 13. 1. 2024. Ako ga je neko video ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku, molimo vas da nas obavestite, kao i najbližu policijsku stanicu. Na sebi ima crnu jaknu, visok je oko 180 cm, atletski građen. Molim vas da podelite ovu objavu“, pisalo je u Nenadovom apelu.

Ovaj praznični period, kao i ranijih godina, u Srbiji su obeležila brojna samoubistva i nestanci, a od mladića Filipa Urumovića (20) iz Klenka nema ni traga ni glasa od 20. novembra.

Njegov deka Branko rekao nam je juče da je cela porodica u očaju.

- Ovo je neizdrživo. Ne mogu više da podnesem ovu agoniju. Dva meseca ne znam ništa o svom unuku. Molim se da će nam neko pomoći da ga konačno nađemo - izjavio je Filipov deda za Alo!.

Filip Urumović

Nestali.rs

 

Filip se kobnog jutra parkirao pored starog železničkog mosta u selu Klenak, a onda je njime prošetao, gde su ga prolaznici videli kako telefonira, da bi zatim bio viđen i kako šeta nasipom, ali ne i kako ulazi u Savu.

Prema rečima mladićevih prijatelja, Filipov telefon je nedostupan od tog dana od osam ujutro, a pre odlaska iz kuće baki je rekao da ide po cigarete.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading