ubistvo policija leš tragedija
Foto: Alo/S. STEPANOVIĆ

Lisice su stavljene Daliboru J. (31), koji je označen kao mozak operacije, zatim  Radomiru V. (29), Gordanu R. (30), Antoniju V. (36) i Goranu M.(30).

Oni su se na saslušanju branili da su samo zakazivali sastanke kako bi pružali seksualne usluge za novac i da nisu pljačkali svoje mušterije. Međutim, žrtve su ih prepoznale i potvrdile da su prevarene, zbog čega je osumnjičenima određen pritvor do 30 dana. Po isteki pritvora i nakon što su saslušani svi svedoci, osumnjičeni su pušteni da se brane sa slobode.

DALIBOR OKUPIO DRUGARE, PA SMISLILI KAKO DA UZMU NOVAC Velika potraga za banditima homoseksualcima iz Vrnjačke Banje, preko 20 muškaraca prevareno u šumi

Privatna arhiva

 

 

Kako saznajemo dvojca od petorice mladića izlazak na slolobodu odnosno nakon što su pušteni da se brane sa slobode, jednostavno su iskoristili da pobegnu.

- Za dvojcom osumnjičenih je raspisana poternica  i utvrđeno je da se nalaze van zemlje te je postupak i dalje u toku - rekao je izvor.

On je podsetio kako je tekla akcijija hapšenje i kako su otkriveneni gej banditi.

Grupa lovaca na gejeve dosad je prevarila najmanje 20 pripadnika LGBT populacije. Neki slučajevi nisu prijavljeni jer je žrtve bilo sramota a po njihovom hapšenje dosta prevarenih i pokradenih muškaraca se javilo sa gotovo istom prićom.

- Istragom se došlo o podatake te se sumnja da je osumnjičeni Dalibor  okupio drugare i dosetio se kako da dođu do novca. On se preko aplikacije Grindr dopisivao sa gejevima i ugovarao sastanke, navodeći detalje o tome kakve su mu seksualne fantazije. Korisnici ove društvene mreže za upoznavanje nasedali su na njegove predloge i pristajali da se sastanu kako bi imali seks. Međutim, oni su, pored seksa, dobijali batine i ukraden im je novac - navodio je naš izvor.

Kako  je ranije dodao, jedna od žrtava Dalibora bio je mladić (26) iz Kraljeva, s kojim se sastao 18. jula.

-Tokom upoznavanja predložio mu je da odu u zabačeni deo jer tamo navodno ima vikendicu. Čim su zakoračili u šumu, počeo je da pipka mladića i tako mu skretao pažnju. Tada su se pojavili Gordan R. i Goran M., koji su bez reči počeli da ga tuku. Zatim su mu ukrali torbicu sa 70.000 dinara i ličnim dokumentima. Pretili su mu da nikome ne kaže jer će se brzo pročuti da je gej - objašnjavao nam je naš sagovornik, i dodao  da je tad žrtva bila  zbrinuta u bolnici u Kraljevu.

Grupa je već sutradan ponovo krenula u akciju lova na gejeve, ali ovoga puta i sa „hepiendom“. Bar za neke.

- Dalibor je namamio i Đ. M. (31), koji je, ipak, odbio da ide u „vikendicu“, pa su otišli do proplanka u blizini puta. Auto se tresao, stakla su bila zamagljena od uzdisaja... Međutim, pojavili su se Gordon R. i Antonio V. Otvorili su vrata i prekinuli oralni seks između svog druga i žrtve sa aplikacije za upoznavanje. Potom su zajedno sa Daliborom pretukli muškarca i ukrali mu 10.000 dinara, lančić i sat -  podsetio je naš izvor kako je banda operisala.

Policija je po prijavama reagovala i ubrzo shvatila princip rada gej bande. Prikupila je dokaze koji su doveli do njihovog hapšenja.

- Kod Antonija V. pronađena je i droga, pa je dobio prijavu i za to - podvukao je sagovornik.

On je dodao da su se na pljačku te osetljive grupe muškaraca odlučili iz prostog razloga a to je da su verovali da ih žrtve neće prijaviti zbog sramote i kako se ne bi saznalo da pripadaju LGBT populaciji.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading