Velko Belivuk
Foto: Alo/Foto: Alo

Pogubili se! Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji se zajedno sa svojom ekipom terete za monstruozne zločine u Srbiji i regionu, izgubili su kontakt s realnošću! Ubeđeni su da ih njihovi navijači još uvek podržavaju, iako su im oni okrenuli leđa da ne bi doživeli istu sudbinu! Na suđenjima često se raspravljaju sa svedocima, vređaju tužioca, sud, pozdravljaju se sa publikom, međutim, dokazi protiv njih ukazuju, kako navodi naš izvor, da belog dana neće videti! 

Veljko Belivuk i Marko Miljković nalaze se u pritvoru još od njihovog hapšenja 4. februara 2021. Terete se za brojna krivična dela, među kojima su i najmanje sedam monstruoznih ubistava u kući smrti u Ritopeku. Više od dve godine se nalaze u pritvoru, a za to vreme šokiraju svojim ponašanjem.

- Misle da i dalje imaju veliku podršku navijača koji su na slobodi, pa prave planove kako će nastaviti s poslom. Čak iz pritvora pokušavaju da naređuju, šalju skrivene poruke, šalju pisma. Jednostavno misle da se i dalje nešto pitaju u njihovom klanu, a potpuno izolovani izgubili su kontakt sa realnošću - navodio je ranije za Alo! izvor blizak istrazi, i dodaje da su zato pravili i predstave na saslušanjima i suđenjima:

VELJKO BELIVUK I MARKO MILJKOVIĆ IZGUBILI VEZU SA REALNOŠĆU Prave cirkus na suđenjima i provociraju, a svi im okrenuli leđa

Foto: Alo.rs

 

- Svojom garderobom i ponašanjem pokušavaju da kažu da im niko ne može ništa, što nema veze s realnošću. Dokazi protiv njih su toliko čvrsti da teško da će videti belog dana više - kaže naš sagovornik.

Bivši operativac Boža Spasić ispričao je ranije za Alo! da svojim ponašanjem podsećaju na predstave koje su pravili Darko Šarić i Milorad Ulemek Legija na svojim suđenjima.

- Podsećam na činjenicu da su se već sa simbolima pojavljivali u sudnici, što je znak da žele da pokažu da su još jaki. Oni zapravo misle da su oni „asovi“, da će se ovde kratko zadržati i da će izaći na slobodu. Tako je bilo i za vreme suđenja Šariću, kad je doveden u onaj „kavez“, on se smejuljio, izigravao nevinašce. Legija i ostali pripadnici zemunskog klana izigravali su oštrinu, da pokažu kako su oni jaki. Legija se čak pojavljivao u majicama s vukom, koji je bio njihov simbol. Ovi (Belivuk i Miljković) naravno pokušavaju da iskoriste situaciju da nađu neku zaštitu u crno-beloj boji - kaže Spasić, i podseća da su njihove prozivke ipićene svedocima i svedocima - okrivljenima u sudnici njihovi poslednji trzaji:

- To naravno neće imati nikakvih posledica ni po koga s obzirom na to da su oni u ovom momentu odsečeni ne samo od sveta već i od svojih pristalica. Ubilački deo klana je u zatvoru, ostali napolju vide sudbinu svojih šefova i nisu ludi da uđu u bilo kakve procedure ili bilo kakvu situaciju. U svakom slučaju, treba biti oprezan prema tim svedocima saradnicima, posebno prema njihovim porodicama, no policija je preduzela adekvatne mere tako da nema nikakvih opasnosti po njih - kaže sagovornik.

 (EMIL HAN)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading