policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Policija Beograda u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u četvrtak je uhapsila A. K. (24) zbog napada nožem. Naime, njemu je pisana prijava za teške telesne povrede.

On je na Zvezdari, nakon verbalne svađe sa R.M. (36) istog fizički napao i izbo ga po nogama, piše Republika.

Povređenom je lekarska pomoć ukazana u KBC, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, nakon čega je otpušten je na kućno lečenje.

Da podsetimo, protiv državljanina Srbije D. Š. (36) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, odnosno da je uz pretnju nožem iz kladionice u Titvu ukrao 10 hiljada evra, saopštila je Uprava policije.

- Naime, 6. decembra, u sportsku kladionicu u Tivtu ušla je tada nepoznata osoba, te u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i preteći zaposlenoj, ukrao novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu - kazali su iz Uprave policije.

Dodaju da shodno planskim aktivnostima koje su od strane službenika Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Republike Srbije.

- Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On je nakon izvršenja krivičnog dela napustio Crnu Goru, te je uhapšen u Srbiji zbog izvršenih krivičnih dela na njihovoj teritoriji - navode u UP.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading