Nemačka
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Horor! Dečak iz Srbije Manuel (15) zadavio je svoju devojku vršnjakinju u šumi u Nemačkoj, a zatim je sam pozvao policiju i rekao da ju je ubio! Da stvar bude još jezivija, dečakov otac (41) je iste godine nožem izmasakrirao svoju pastorku ispred škole!

Kako saznajemo, stravičan zločin dogodio se u sredu, 27. decembra, uoči dočeka Nove godine u šumi kraj nemačkog grada Ulma. Tinejdžer iz Srbije se tereti da je svoju devojku sa kojom je bio u vezi zadavio, a zatim pozvao policiju i mrtav-hladan ispričao šta je uradio. Kako navode nemački mediji, čak im je po priznanju odao i lokaciju gde leži nesrećna devojčica.

- Dečak je pozvao pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku i dao je lokaciju, a onda se udaljio. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta, na vratu devojčice koja nije davala znake života uočeni su tragovi davljenja ali i borbe, pa je odmah pozvana policiju koja je samo stotinak metara dalje pronašla i uhapsila dečaka, koji je bio pomalo dezorijentisan i imamo je povrede na rukama, a nakon privođenja je utvrđeno da je poziv Hitnoj pomoći upućen sa njegovog mobilnog telefona - objasnio je izvor za nemačke medije. 

Prijatelji: Ti i tvoj otac gorećete u paklu

Na društvenim mrežama nižu se komentari poznanika i prijatelja nesrećne devojčice. Ispod snimka koji je postavila sa monstrumom masa ljudi izjavljivala je saučešće, ali su iskazivali i revolt zbog osumnjičenog za stravično ubistvo.

„On i njegov otac trebali bi goreti u paklu. Tako lepoj duši oduzeti život… porodici želim puno snage“, „Žao mi je što je tvoj životni put bio takav, oduzeo ti ga je onaj koga si najviše volela", „Jadni mišu, počivaj u miru, anđele lepi“, nizali su se komentari. 

Kada su policija i Hitna pomoć stigle, pronašli su devojku sa podlivima i povredama na vratu. Lekari su uspeli da je reanimiraju, ali je nažalost, devojčica 1. januara preminula u bolnici.

Manuel je uhapšen i određen mu je pritvor, međutim, ispituje se da li je mladić bio pod dejstvom narkotika ili alkohola.

Nemačka

Društvene mreže

 

- Pribavljamo i psihijatrijski izveštaj o optuženom kako bismo mogli da procenimo da li je on odgovoran. Takođe bi bili naručeni lekarski izveštaji o optuženom i žrtvi da bi se potom rekonstruisao zločin i razjasnio motiv zločina - rekao je Majkl Bišofzberger iz javnog tužilaštva u Ulmu za medije.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju žrtve, ali i prihijatrijsko veštačenje dečaka.

Poznanici ovog para navode da su delovali uvek zaljubljeno i da su zbog toga u šoku. Kako saznajemo, samo osam dana pre stravične tragedije ona je na društvenim mrežama objavila snimak na kojem su njih dvoje zaljubljeni. Na snimku je on ljubi, a ona je u opisu napisala „Ovo je virus“, misleći najverovatnije na njihovu vezu. 

Inače, ovaj slučaj je dobio još strašnije dimenzije kada se saznalo ko je dečakov otac. On je u aprilu 2023. na Vaskrs nožem izbo nasmrt svoju pastorku (7) nedaleko od njene škole. Nesrećna devojčica je iskrvarila nasmrt, a posle hapšenja monstruma utvrđeno je da je oboleo od šizofrenije. Zbog toga je prebačen u psihijatrijsku ustanovu. Otac je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju, te da „mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete bogu“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading