BRAJAN VOLŠ DOBIO ADVOKATA PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI Ovaj pravnik već brani jednog monstruma koji je ubio policajca i prolaznicu
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Čini se da Volš više ne može da priušti istaknutog branioca, Trejsi Majner, navode lokalni portali.

Volš je optužen za smrt svoje supruge Ane Volš iz Beograda tokom prošle Nove godine.

On se takođe suočava sa federalnim optužbama za navodnu prodaju lažnih slika Endija Vorhola jednom kolekcionaru.

Na Višem sudu u Dedhamu, i Volš i Majner su se pojavili putem video linka, a sudija je prihvatio zahtev Majnerove da napusti slučaj.

Volšov novi advokat je javni branilac Lari Tipton.

Tipton je takođe bio u Višem sudu u Dedhamu za još jednog klijenta visokog profila, Emanuela Lopeza, koji je optužen za ubistvo narednika policije Vejmuta, Majkla Česna, i prolaznice Vere Adams 2018. godine.

BRAJAN VOLŠ DOBIO ADVOKATA PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI Ovaj pravnik već brani jednog monstruma koji je ubio policajca i prolaznicu

Tanjug/facebook/Printscreen

 

Prvo suđenje Lopezu završeno je u julu, kada porotnici nisu mogli da donesu presudu.Tipton je pokušavao da ubedi porotu da je Lopez mentalno bolestan i da nije krivično odgovoran za ubistva, a to suđenje i dalje traje.

Brajanu Volšu novo ročište održaće se početkom marta.

Uprkos tome što telo do danas nije pronađeno, Brajan se tereti za ubistvo supruge Ane, imajući u vidu brojne tragove koje je policija u međuvremenu pronašla, poput krvavog, polomljenog noža u podrumu, krvavih fleka, bizarne Gugl pretrage kojom se Brajan informiše kako se najbolje otarasiti tela i slično.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading