Ovo je ubijena trudnica
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Ove informacije otkrivene su tokom istraživanja smrti mlade majke, koja je u trenutku ubistva bila trudna sa drugim detetom.

Priča datira iz perioda koji je neposredno prethodio njenoj vezi sa Bujarom Fandajem kome se Vanesa takođe poverila i on je znao sve o tome šta joj se dogodilo.

Muškarac (49) koji ju je uhodio je, kao i Albanac, upoznao Vanesu u supermarketu u kojem je radila za kasom.

Baš kao što se desilo i sa njenim ubicom nakon raskida veze, muškarac je počeo da je maltretira na njenom radnom mestu, opsesivno se pojavljivao u supermarketu, vrebao, uznemiravao i na kraju ju je zvao.

Vanesa ga je prijavila policiji, ispričala je sve, uključujući telefonske pozive nakon što je nekako došao do njenog broja telefona, i čak ju je uhodio ispred njene kuće.

Žalba je dovela do istrage koja je stigla i do suda gde je, međutim, Vanesa odlučila da povuče žalbu, zbog čega je 49-godišnjak oslobođen optužbi. Italijanski mediji pišu da je Vanesa ovo ispričala Albancu Fandaju, sa kojim je bila u vezi.

Corriere del Veneto piše da su ove informacije izašle iz odbrane ubice nakon žalbe protiv njega zbog uhođenja. Albanac je navodno izjavio da ne zna ništa o uhođenju koje mu se stavlja na teret i upozorio je da se plaši da je identifikovan kao počinilac uhođenja koje je umesto njega izvršio drugi muškarac. Međutim, prema tužilaštvu, Bujar Fandaj je izvršio potpuno ista dela proganjanja žene nakon završetka njihove veze.

Naprotiv, Fandaj je pojačao uznemiravanje žrtve, čak i na radnom mestu i pretio je Vanesi otkrivanjem snimaka i fotografija snimljenih u trenucima intimnosti, pretnja koja se materijalizovala slanjem snimka Vanesinom mužu, piše u nalogu za hapšenjem.

Čvrsta volja Vanese Balan da stavi tačku na vezu, uprkos tome što je priznala izdaju svom partneru, izazvala je kod Bujara Fandaja osećaj frustracije i osvete, koji je rastao tokom nedelja i završio se ubistvom mlade žene, zaključio je istražni sudija koji ubicu tereti i za ubistvo s predumišljajem.

Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading