"JAVIĆE TI CRKVENA ZVONA DA TI DOLAZIM" Bolna poruka oca Borisa (18) koji je sa devojkom stradao na motoru
Foto: Društvene mreže/printscreen

Boris Majorski i Dejana Neralić bili su zajedno na motoru tog 18. oktobra, kada su krenuli na izlet u etno selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je udario Slobodan B. iz Krčedina svojim "mercedesom".

On nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru i u tom trenutku je došlo do udes u kome su tinejdžeri poginuli, a on je osuđen na tri godine zatvora.

Borisov otac Vladimir objavio je njegovu fotografiju potpisano usa "mnogo nedostaješ" i uputio mu poruku koja slama srce:

 

 

"Jednog dana kada krenem putem tvog zagrljaja, oglasiće se crkvena zvona da ti jave da dolazim. Ista ona zvona, koja su 21. oktobra te preteške 2022. godine, oko 14.30 najavili anđelima da nebesko carstvo postaje bogatije za dva božanska bića. Gde god da krenem, tražim te pogledom među mnogim prolaznicima, ubeđujući sam sebe da je ipak sve ovo samo neki duboki san iz kojeg nikako ne mogu da se probudim. Lepo vreme u predivnoj Budvi, izvelo je mnoge turiste u ovo doba godine, koračajući uz jednu od plaža, pogledom u zalazak sunca vraćam misli u prošlost, onu u kojoj sam bio srećan, nekada i ja. U svakom od prolaznika, tražim tebe, tvoj mio glas, tvoj predivan osmeh. Shvativši da je to samo moja pusta želja, pognute glave i slomljenog srca tihim korakom krećem dalje, prema tom jednom, jedinom cilju...danu kada će se ponovo oglasiti crkvena zvona, da ti jave da sam krenuo", glasi objava.

Vozač osuđen samo na tri godine

Vozač Slobodan B. je u pritvoru proveo mesec dana, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. On i dalje vozi, a na prethodna suđenja je dolazio upravo automobilom.

Tužilaštvo je predložilo da Slobodan bude osuđen na minimalno pet godina, a Osnovni sud u Staroj Pazovi je jula meseca doneo prvostepenu presudu kojom je vozač osuđen na tri godine zatvora zbog nesreće koju je izazvao, a u kojoj su izgubljena dva mlada života.

Sud je utvrdio da vozač nije ustupio prvenstvo prolaza Borisu i Dejani koji su bili na motociklu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading