Spasavanje iz Ibra
Foto: Printscreen/RINA

Dečak je u teškom stanju i on je transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Podsetimo, porodica iz Crne Gore bila je u automobilu koji je sleteo s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara.

Otac i mališan su posle nesreće prevezeni u bolnicu u Novom Pazaru i kako za Kurir kaže dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, dete je kod njih dovezeno bez svesti.

- Povređeno je dete starosti četiri godine koje je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje - kaže dr Hajrović i dodaje da je otac mališana u stabilnom stanju.

- On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar - dodao je sagovornik.

Nažalost, trudnoj ženi nije bilo spasa, ona je podlegla povredama. Spasioci su uspeli da izvuku dečaka i njegovog oca, koje je odmah preuzela Hitna služba i oni su bili u stabilnom stanju, bez težih povreda, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading