U LOŠEM JE STANJU Zbog operacije nema suđenja Miki Aleksiću!
Foto: Alo.rs

Današnje suđenje Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za seksualna zlostavljanja polaznica škole glume, nije održano u Višem sudu u Beogradu. Razlog tome je što je nedavno operisan i nije u dovoljno dobrom zdravstvenom stanju da može pratiti pretres.

Zbog njegovog trenutnog kućnog oporavka i očekivanja još dve operacije, nastavak procesa je odložen. Na današnjem suđenju planirano je ispitivanje oštećenih devojaka, glumica Ive Ilinčić i Jefimije Vujović. Novi datum pretresa zakazan je za februar.

Aleksić je nedavno doživeo neprijatnost u sudnici tokom prethodnog parničnog postupka, zbog čega se nalazi na kućnom oporavku. Njegov branilac je prethodno ukazao na ovo na suđenju u oktobru, kada je svedočila oštećena glumica Milena Radulović, a zatraženo je prisustvo lekara u sudnici. Ipak, na pitanje sudije, Aleksić je tada izjavio da može pratiti pretres.

Aleksić je sud stigao sa slobode, pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kojem je bio od 10. septembra 2021. godine.

Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu, gde danas treba da mu se nastavi suđenje.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading