Policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA/Ilustracija

Da neki zločini prevazilaze sve bizarnosti, govori priča o dvoje ljubavnika u unutrašnjosti Srbije. Naime, početkom 90-tih u sred ljubavnog čina muškarac je počeo da se previja od bolova. Žena je odmah pozvala Hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu, ali muškarac je ubrzo preminuo.

Njegovo telo poslato je na obdukciju gde je pronađeno unutrašnje krvarenje i metak. Bilo im je čudno odakle metak u njegovom telu, jer muškarac nije imao ulaznu ranu. Daljim ispitivanjem tela pronađeno je da je metak u telo preminulog ušao kroz analni otvor.

Pošto je veza između muškarca i žene bila vanbračna, prva osumnjičena bila je žena sa koja vodila ljubav sa njim u trenutku nesreće. Inspektori su je ispitali, ali posle razgovora sa njom otklonili sumnju da je to učinila ona. Nakon toga ispitali su i njenog supruga, ali on je imao alibi jer je u trenutku nesreće on je bio na poslu. Inspektori su potom istraživali sobu, gde se dogodio zločin i otkrili su da je metak ušao kroz prozor.

Počela su ispitivanja meštana sela da li je neko tog dana pucao, ali svaki pokušaj da otkriju počinioca bio je bezuspešan. Pošto u mestu u kom se tog kobnog dana desio nesrećni slučaj nije bilo nikakve pucnjave, inspektori su otišli u susedno selo gde su čuli da je od jednog informaciju koja im je bila prvi trag ka rešavanju zločina.

Rukovodeći se tragovima, istraga inspektore odvodi do jedne kuće gde su zatekli domaćina, inače vojnog penzionera. Pitali su ga da li ima oružje i da li ga je koristio u pre dva dana.

Domaćin im je odgovorio da je baš tada čistio pištolj, a da je pre toga ispalio metak u vazduh. Forenzičari su, tada, ispitali metak pronađen u telu muškarca sa njegovim oružjem. Pronašli su da je muškarac pogođen u sred seksualnog čina ubijen iz tog pištolja.

Naime, projektil koji je usmrtio muškarca u sred ljubavnog čina, putovao je čak 15 kilometara i slobodnim padom završio je kroz analni otvor u telu nesrećnog čoveka. Vojni penzioner osuđen je na ubistvo iz nehata.

Milorad K. (58) iz sela Teočin kod Gornjeg Milanovca nastradao je u martu 2009. u pokušaju da istrebi krtice koje su mu uništavale povrće. Milorad je, kako se pretpostavlja, pokušao da pređe preko bodljikave žice, ali tada je deo žice zakačio okidač njegove puške. Ispaljeni metak bio je koban za Milorada.

Vladimir Z. (37) i Milutin V. (38) ugušili su se u požeškom selu Dražinovići u septembru 2013. godine u velikoj betonskoj kaci za džibru (komine) - od koje se proizvodi rakija, dok su pokušavali da je očiste. Mlađo Z., koji je pokušavao da izvuče nesrećne ljude iz zidane kace, duboke oko četiri metra, takođe se onesvestio od alkoholnih isparenja, ali je uz pomoć komšija uspeo da se spase.

- Oko 20.30 Vladimir je otišao kod komšije da pomogne u čišćenju velike, zidane betonske kace zapremine oko 10 tona. Unutra je bilo svega oko 200 kilograma preostale šljivove džibre. Međutim, kada je video da sa Vladimirom nešto nije u redu, dole se spustio i Milutin, da mu pomogne. Nažalost, i jedan i drugi su se ugušili. Tada je stigao i Mlađo Z., i on je pokušao da siđe do nastradalih, ali je počeo da se guši čim je zakoračio u bazen, komšije su nekako uspele da ga izvuku, a kasnije mu je pomogla Hitna pomoć - ispričale su nakon tragedije komšije.

Bogosav Đ. (67) iz Valjeva nastradao je u oktobru 2002. dok je prao bure za kupus. Dok je pokušavao da dohvati dno, Bogosavu se izmakla stoličica. Upao je naglavačke u bure s vodom i utopio se.

Tomaš Čemek (22), navijač slovačkog fudbalskog kluba Spartak iz Trnave, poginuo 2011. kad je izbacio glavu kroz šiber dok je dvospratni autobus prolazio ispod nadvožnjaka u Novom Beogradu! Od siline udarca Čemeku je potpuno smrskana glava. Srpski navijači su na mestu gde je ovaj navijač poginuo podigli spomen ploču.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading