Igor Milošević
Foto: Alo/Alo

Igor Milošević, serijski silovatelj, uhapšen je na Vračaru zbog sumnje da je izvršio delo neovlašćeno držanje opojnih droga, piše Telegraf.

Određen mu je pritvor od 48 sati.

U roku od 48 časova osumnjičeni I.M. izneće obranu pred tužiocem.

Inače, hapšenje se dogodilo ispred jedne osnovne škole i to u trenutku dok su učenici prvog razreda izlazili posle završene nastave.

Milošević je sa kačketom na glavi stajao najpre pored automobila i posmatrao decu. Zatim je, prema rečima svedoka, počeo da se mota oko kontejnera, ali pogled nije spuštao sa ulaza u školu. Izgledao je kao da čeka nekoga, a na ramenu je imao dečji roze ranac. 

- Bio sam u šoku kada sam ga prepoznao i video da se mota oko škole. Šetao je, a sve vreme je imao roze ranac kod sebe. Nije mi baš najjasnije šta je tu radio i koga čeka i da li nekoga vreba. Možda grešim, možda samo čeka svoje dete ili dete rođaka - rekao je jedan od zabrinutih roditelja.

Podsetimo, Igor Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja, a na slobodio je bio od 20. do 30. septembra prošle godine. U tom periodu od 10 dana dao je intervju za  medije, posle čega je uhapšen. On je uhapšen zbog pretnji novinarki tokom intervjua. Miloševiću se na teret stavljalo krivično delo ugrožavanje sigurnosti zbog navoda koje je izgovorio prilikom davanja intervjua.

On je na suđenju rekao da nije imao nameru da ugrozi bilo čiju sigurnost, te da je u intervjuu pričao samo o krivičnim delima koje je počinio do 14. godine.

Tužilaštvo je u optužnom predlogu predložilo da se Milošević osudi na kaznu zatvora od dve godine i deset meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom J.R. u trajanju od tri godine.

Igor Milošević je 20. septembra 2022. godine pušten na slobodu nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja. On je hapšen više puta, a navodno je žene počeo da napastvuje kada je imao samo 14 godina. Samo deset dana nakon što se našao na slobodi, Miloševiću su stavljene lisice na ruke zbog ugrožanja bezbednosti. Njegovo suđenje počelo je 16. decembra 2022. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading