Filip Urumović
Foto: Printscreen/Nestali.rs

Dva mladića u Srbiji nestala su nedavno pod sličnim okolnostima i oba slučaja prekrivena su velom misterije. Prvo se 20. novembra svaki trag izgubio Filipu Urumoviću (21) u selu Klenak, a onda i Ivici Goluboviću (39) iz Prijepolja, koji nije viđen od 3. decembra. Prema rečima porodica momaka, ni jedan ni drugi nisu imali razlog za samoubistvo niti su imali neke neprijatelje koji bi im naudili.

Filipov deda iz Klenka ne gubi nadu da mu je unuk živ.

- Samo nas pomisao da je dobro održava u životu, zato i njegova majka uspeva ovoliko dugo da se drži. Prošlo je više od 30 dana. Nikada nije nestajao iz kuće. Za svaki korak se javljao telefonom, pogotovo babi. Nije imao nikakav razlog da bude depresivan i da digne ruku na sebe. Policija nam ništa nije javila, što znači da ništa nisu otkrili. Najviše su ga drugovi tražili oko Save, gde je poslednji put viđen, njih tridesetak - govori za naš list Ranko Jankovski.

Filipov brat od tetke naglašava da postoje svedoci koja su kobnog jutra videla njegovog brata.

- Prva je devojčica koja ga je videla na početku mosta. Zatim bračni par, koji kaže da je Filip na mostu stajao i pričao preko telefona i treći je čovek koji ga je video na početku nasipa ispod starog mosta kako ide ka novom mostu. To je sve. Posle ne znamo gde je nestao. Jedino da je pod nekom magijom ušao u Savu ili da ga je neko nagovorio da ode negde - zaključuje brat Aleksandar.

Antrfile

Filipov telefon isključen

Filipov brat kaže da su od policije dobili listing odlaznih poziva, ali da informacije o dolaznim nisu mogli da im predaju.

- Jedino među dolaznim pozivima može da se nađe neko sumnjiv. U odlaznim ništa nismo našli. Znamo samo da je telefon isključen oko osam sati - objašnjava Aleksandar.

(Slađana Stepanović)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Jovana

16.12.2023 22:01

Ako ga nađu, javite i meni. Dečko je prelep.