Ivica Golubović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Ivičin otac Milojica ističe da ništa nije ukazivalo da bi njegov sin digao ruku na sebe.

- Dečko je nestao bez razloga. Ponašao se normalno kao i uvek. Mi smo bili bliski i govorio mi je kada ga je nešto mučilo u prošlosti. Sada se ni na šta nije žalio, niti na bilo koga. Te večeri kada je nestao, pričao je sa majkom do 23 sata, a onda je seo za kompjuter. Kada je ona ujutru ustala, njega nije bilo, a vrata kuće i letnja kuhinja bili su otvoreni. Na stolu je ostavio oba telefona i dokumente - opisuje Milojica Golubović za Alo!.

On kaže da je pretražen veliki predeo oko reke Lim, ali da ništa nije nađeno, kao i da su telefoni mladića odneti u Beograd na veštačenje jer inspektori u Prijepolju nisu uspeli da ih otključaju.

- Čuo sam da je imao neku devojku u Podgorici, ali je ja nisam poznavao, verovatno je bila sveža veza. Ivica mi je stalno govorio: “Hoću da imam porodicu, da dobijem decu. Živećemo na spratu”. Čekali smo da se oženi, pa da snajka izabere nameštaj za njihov sprat. Sve je imao. Ogromnu kuću, dobar posao, prijatelje… Ne znam šta ću od muke. Samo želim da nađem dete, najteže je živeti ovako - govori Milojica u očaju brišući suze.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading