ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Slučaj je od početka bio pod velom misterije jer telefon iz sobe u kojoj je nepoznata žena ubijena, 15. marta 2002. godine, nije korišćen, a niko nije video muškarca koji je bio s njom.

Reč je o ženi koja je imala samo 30 godina. Leš su pronašle sobarice hotela, a na recepciji je zavedeno da je žena, oko devet ujutu, ušla u hotel i da je recepcionaru dala 1.000 dinara da ne bi ostavila lična dokumenta. Nije bilo poznato sa kim je otišla u sobu, a dnevni boravak koji je uzela tada je koštao 475 dinara. Niko sa recepcije nije video muškarca koji je bio s njom jer hotel, osim glavnog ulaza, ima još dva sporedna, od kojih jedan vodi iz bašte.

Čistačice su tek popodne, oko 16.30 sati, dok su prolazile hodnikom na 10. spratu čule šum vode iz kupatila sobe koju je prostitutka iznajmila. Na to prvi put nisu obratile pažnju, ali kada su se vraćale istim hodnikom opet su čule šum iz kupatila. Pomislile su da je neko zaboravio da zavrne slavinu, pa su otvorile sobu i u kupatilu zatekle jeziv prizor.

Žena je bila potpuno naga, a telo je bilo unakaženo od batina. Sobarice su u šoku zatvorile vrata i odmah sišle do recepcije gdu su kolegama rekle da zovu policiju. U sobi je pronađen samo donji veš žrtve, a utvrđeno je da niko nije koristio telefon.

Osoblje hotela je posle ovo događaja bilo na informativnom razgovoru u policiji, ali niko od njih nije dao podatke koji bi istragu pomerili sa mrtve tačke.

Recepcionari uz napojnice zažmure kad im dođu gosti na nekoliko sati

Inspekcija je posle ubistva proveravala poslovanje hotela, a javna je tajna da recepcionari u mnogim hotelima, uz punu diskreciju i napojnice, izlaze u susret gostima koji ne ostavljaju lična dokumneta prilikom dolaska u hotel na nekoliko sati. U slučajevima dolaska dve osobe, na recepciji se ostavlja eventualno jedna lična karta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading